Mijn ervaring in één woord: geweldig

GEWELDIG

Snelle, correcte levering

Gemakkelijk te bestellen, snelle levering zoals ook toegezegd. Heel fijn!

Perfect op tijd

Je handen hiermee drogen na handen wassen is hygiënischer dan drogen met een handdoek. Ben er blij mee

Goede kwalitijd snel bezorgt

Perfect wat ik nodig had en aan een mooie prijs

Maandag besteld en vandaag (donderdag) geleverd en dat in volle corona crisis ! Top !

prima service

besteld en snel geleverd, tevreden

gewoon zoals het hoort !

snelle levering en niet zeggen op voorraad en niet leveren maar wel cashen. aanrader gewoon blijven bestellen

Keurig en snel geleverd!

Prima kwaliteit

Optijd geleverd!

Site duidelijk en levering snel

Prima en snel geleverd

Prima en snel geleverd

Snel geleverd, goede service

Snel geleverd, goede service

super

Snel geleverd, ook in dit lastige coronatijdperk.

Efficient in info, bestellen en leveren

Efficient in info, bestellen en levering

Goede prijs kwaliteit en snel verzonden

Goede bio afbreekbare materialen voor een schappelijke prijs. Daarbij een snelle verwerking/verzending.

OK

OK

Ondanks de drukte een snelle levering en heldere communicatie

Ondanks de drukte een snelle levering en heldere communicatie

Scherpe Prijs

Prijzen en assortiment is perfect en snel geleverd.

oke

Prima en snelle levering

eerlijke deal

eerlijke deal en service

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!