good services

good services!!!!

Top snelle en nette levering

Snel geleverd!

Super snelle levering

Vlotte levering

Alles in orde zoals besteld.

Tot nog toe enkel positieve ervaringen.

Snelle levering en producten volgens verwachting!

Topproducten

Mijn levering was top en ook voor een prima prijs. Erg fijn dat dit bedrijf niet een slaatje uit de Corona crisis wilt slaan door de prijzen op te drijven. Top bedrijf!

Product als omschreven, supersnelle verzending

Erg tevreden over de kwaliteit, afhandeling en snelheid van deze order.

geweldig

alleen jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn dat is een nadeel maar aantrekkelijke aan biedingen een aanrader voor iedereen

duidelijke site, goede levering, alles op tijd

Prettig bedrijf. Doet wat het zegt en levert zeer op tijd!

produkt snel gevonden

we gebruiken het product voor serveren van kleine hapjes en dat wordt gewaardeerd

Snel besteld. Snel geleverd.

Het was weer top. Goed adres!

Prima producten voor een prima prijs en een snelle levering.

Prima producten voor een prima prijs en een snelle levering

Geweldig snelle service

Ook de goedkoopste

was goed

alles was compleet ,alleen een dag later dan aangegeven ,maar voor het feestje was het op tijd ,dus het was goed

Supersnelle service

Helaas had ik de maten van de rol damast papier niet goed gelezen en kon er dus niets mee, maar mijn retourverzoek werd direct ingewilligd: fantastisch!!!

perfecte levering, snel en accuraat

alles is prima, de bekers zijn van goede kwaliteit en de prijs is niet te toppen. Helaas zijn de verzendkosten erg hoog, dat is een minpunt voor mij. Als dit nog zou aangepast kunnen worden, zou ik zeker vaste klant worden. mvg I.Roman

Prima site en snelle levering.

Goed!

Snel en handig

Snelle levering Prima service

Bliksemsnel

Binnen 24 uur in huis, betaalbaar.

Snelle levering goede service het fijn is dat je als particulier kunt bestellen.

Lekker snel in huis 👌🏻

Weer uitstekend

Snel geleverd, perfecte jkeine oietsrollen voor in de keuken.

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!