Mooie kaarshouders

Snelle levering. Mooie kaarthouders met gezellige ledverlichting. Ik zag deze kaarthouders in een restaurant staan. Ik vond deze zo leuk dat ik op zoek ben gegaan en bij dit bedrijf ben uitgekomen. Geen spijt van! Ook als particulier kan je bestellen.

goed en snelle levering

Werk in een zorginstelling met dementerende en waren onze afstandsbediening kwijt ,doordat jullie deze snel konden leveren hebben onze bewoners weer plezier van de kaarsjes en de verschillende kleuren pracht. Toppie

Goed!

Super en snel geleverd

Supersnel geleverd, goed product

Zoals het zou moeten

Ruim en duidelijk assortiment

Zeer snel geleverd tegen uitstekende prijs

Goede kwaliteit tegen zeer goede prijs

Snelle levering, Top product !

Mooi zwart damastpapier gekocht. Goede kwali3en snelle levering !

Supermooie oplaadbare ledlichtjes

De 12 prachtige oplaadbare ledlichtjes hebben zoveel mogelijlheden, verschillende kleuren, intensiteiten, kleurverandering, candlelicht, afstandsbediening ... en ze branden uren. Ik ben blij dat ik mijn klassieke kaarsjes heb ingeruild voor zoveel mooie, warme sfeerlichtjes. En vlugge levering. Ik ben heel blij met mijn aankoop!

Gemakkelijk besteld en snel geleverd.

Keurige webshop

Snelle levering. Tot de volgende keer!

Geweldig snelle service

Makkelijk te bestellen en snel gebracht

prima geregeld

netjes volgens gegevens geregeld en geleverd

Goed en snel geleverd.

Snelle levering. Tevreden over product.

Snelle levering goede kwaleit

Dune kaarsen makkelijk te bedienen en met houder zeer sfeervol

moeder kon gelijk aan de slag.

Dit damast is precies wat ik nodig had!

Goed product en heel goed afgeleverd.

Handige soepkommen en duurzaam...

Hanidge soepkommen en duurzaam

Goederen goed en snel ontvang en. Vindt het alleen ongebruikelijk om handelingskosten te berekenen. Komt misleidend over aangezien je dit pas bij de betaling ziet.

snelle levering en product naar verwachting

lalalalal

Enorm snel en goed geleverd.

Maandag besteld en dinsdag geleverd ondanks de Kerstdrukte. Prima.

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!