Zeer mooi praktisch vuilbakje

Zeer mooi duurzaam vuilbakje... Strak en stevig. Top!

Snelle bezorging, precies wat ik wilde hebben

De bestelde onderdelen was goed stootbestendig verzonden.

Snel geleverd!

Mijn bestelling werd snel en volgens afspraak geleverd.

Prima !

Snelle bezorging en prima product omschrijving .

Tevreden

Zeer snelle levering over het product zeer tevreden!

Eerste keer iets besteld Levering was snel en goed

Kon niet beter

Kon niet beter

zag er goed uit , snel geleverd

Zal vaker bestellen

Super snelle levering. Zeer betrouwbaar.

Top! Enig minpuntje is verzendkosten niet gratis boven de 250 of 500 euro. Maar goed.. voor niets gaat de zon op

Snelle levering, goeie producten

perfect

snelle levering prima service

Is geleverd zoals aangegeven. Zat goed verpakt

Als ik weer grote aantallen nodig heb, weet ik waar ik moet bestellen. Bij jullie!!!

Eerste keer besteld. Alles is perfect verlopen. +De leverancier verwittigde een kwartier voor aankomst wat goed uitkwam want ik ging net vertrekken en zou hem anders gemist hebben.

zo maar

goede kwaliteit

Goed geregeld, kon maandag aan de slag

De levering was snel, zelfs met deze drukke dagen.

super materiaal

mijn bestelling is voor mijn hobby en ben erg blij ermee. nu kan ik terug werken met een overzicht.

Snelle levering!

Snelle levering,de volgende dag al binnen en artikel van goede kwaliteit. Helemaal tevreden!

Goede kwaliteit snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering

Lampjes van uitstekende kwaliteit

Snelle levering.

Had mijn product de volgende dag binnen.

Prima service en snelle levering!

kwaliteit prima

Prima ervaring

Het was top

Eerst een paar samples besteld. Heel blij mee. En vervolgens een groot aantal van een artikel besteld en ook daar heel blij van geworden.

Snel geleverd en mooi product!

Vol verwachting keek ik uit naar de oplaadbare wachinelichten- en houders. Het product ziet er boven verwachting uit en was heel snel geleverd. Dus heel blij en zonder kaarsen de kerst in👍.

helemaal top

snelle service

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!