op tijd geleverd en prima kwaliteit!

Snelle levering, goed verpakt!Prima prijs!

Altijd snel en probleemloos verzorgd.

heel goed

Snel en netjes.

super!

Snel en super bezorgd. Helaas was het voertuig met track en Trace niet te volgen terwijl men dat wel aangeeft als mogelijkheid.

Goed materiaal sterk

Ruim aanbod, nette prijzen en snel geleverd!

Top service!

Eerste maal

Foutieve bestelling. Nadien nieuwe bestelling en oké. Was wel mijn fout.

Boven verwachting

Het is mooi en veilig en gemakkelijk te bedienen met de afstandsbediening.

Snel geleverd en goed verpakt. Goede kwaliteit van het product ook.

Goede en dnelle levering

Altijd op tijd

Duidelijke website. Prima kwaliteit. Snelle levering.

Snelle levering en mooie materialen

Veel keus uit verschillende materialen en producten. Levering was ook uitermate snel.

kon goed bestellen op jullie site.

Toppie

Mooie snelle correcte afhandeling

Geweldige site

Snelle levering.

Prima beetje duur

geweldig

snel geleverd en product voldoet volledig aan de verwachting

wel jammer dat verzendkost, kost voor betaling met Visa en BTW (die eigenlijk 0% moet zijn in geval van Nederlandse leverancier die aan Belgische klant levert) bijna even hoog waren als de waarde van onze bestelling...

Perfect product en super snelle levering

Goede snelle afhandeling

Snelle levering!

Snel geleverd, goede kwaliteit

Snel geleverd, goede kwaliteit.... Enige minpuntje, ik wilde graag een factuur ipv direct betalen (gaat allemaal ingewikkeld in het basisonderwijs) en dat kan dus niet... Nu los je het op een andere manier op, alleen levert dit mij veel meer administratie op in de verantwoording e.d....

Het is geweldig dat kan had ik jaren eerder al wel willen weten 😃

Mooi op tijd

Heb nog geen ervaring met dit bedrijf

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!