fantasties

zeer snel geleverd en de goede maat ga nooit meer naar een ander ga zo door

supersnelle levering

makkelijke, overzichtelijke website, groot aanbod en super snelle levering. Ook na het bestellen en tussen levering word je goed op de hoogte gehouden over het verzendproces.

Top product, top prijs, top snelle levering, top after sale!

Super top!

Top product, top prijs, top snelle levering, top after sale!

Super top!

Makkelijk bestellen en snel thuis.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Heb nog geen ervaring met klantenservice als er iets mis gaat. Eerste keer besteld maar tot nu tevreden.

Mooie latjes, verzending duur

Mooie latjes, verzending duur

Snel

Snelle en goede service

Brengt sfeer in huis.

Bestellen ging moeizaam, levering en producten waren wel goed.

Ik wilde voor school iets bestellen. Het betalen op rekening ging lastig, omdat ik eerst had ingevuld dit namens een bedrijf te doen (de school) en wij geen kvk hebben. Toen ik dit probeerde aan te passen naar particulier (na mails en belletjes..) werd het niet goed doorgevoerd waardoor ik alsnog die kvk moest invullen. Ik ben toen op eigen initiatief in en uitgelogd om het systeem te resetten; dit werkte wel, maar al met al heeft het bestellen door dit probleem toch een paar dagen vertraging opgeleverd. Toen dit echter was opgelost is de bestelling verder super snel gegaan, en ik ben ook tevreden over de bestelde artikelen. (Alleen dus een verbeterpuntje o deze tip (bedrijven zonder kvk als particulier opgeven) duidelijker op de site te zetten of ook aan het personeel van de klantenservice door te geven.

Bijna goed!

Snel en correct geleverd. Jammer dat je gelijk allerlei reclame ontvangt en er geen snelle knop uitschrijven-nieuwsbrief te vinden is:(.

hoge verzendkosten

Voor de verzendkosten moet er bijna 12 euro verzendkosten worden afgerekend voor een doos met 1000 koffiebekertjes. Post Nl kan voor iets meer dan de helft hetzelfde versturen.

snel en betrouwbaar !!

Alles is naar wens !!

Goede kwaliteit

Voor de eerste keer ben ik content van mijn bestelling bij jullie

Snelle levering en goede kwaliteit

Mooie soepkommen, lekker stevig van materiaal. Maar de doos waarin de soepkommen zaten stonk enorm, een zeer afschuwelijke lucht en het hele huis stonk ernaar en ging bijna over mijn nek. Hoop niet nog zo een stinkdoos te ontvangen bij een volgende bestellung. Gelukkig zit de geur niet in de bestelde soepkommen maar enkel in de doos.

Snel en keurig bezorgd.

Prima !

Scherpe prijs en snel geleverd

Goed product tegen een scherpe prijs en snel geleverd

Zoals het moet. Dus prima.

Supersnelle correcte service

Goede prijs. Top producten

Ik zou zeker vaker bestellen. Goede prijsverhouding en top kwaliteit.

Eindelijk de goede aluminium bakjes gevonden.

Eindelijk de goede aluminium bakjes gevonden voor in de air fryer

Veel zachter dan verwacht. Helemaal happy

Zeer tevreden!

Wij zijn zeer tevreden!

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!