super

dinsdag besteld en woensdag al in de post ,producten zijn zoals ze daadwerkelijk beschreven zijn ,duidelijke website

Helder transparant en makkelijk besteld!

Overzichtelijke webshop en duidelijk bestelproces . Snel geleverd

altijd in orde!

prima service en snelle levering!

Te snelle levering

Levertermijn 3 werkdagen. Donderdagavond besteld dus levering dinsdag. Top want dan ben ik thuis. Post.nl stond zaterdag voor gesloten deur en ondanks ‘handtekening vereist’ gewoon gedropt. Fijn dat we s avonds de pakketten alsnog konden binnen zetten. Had ook in leveringstermijn de dagen van aanwezigheid vermeld maar daar wordt dus niet naar gekeken. De redt was goed inorde

Super snelle levering

Prijs en Quality verhouding prima!

Snelle levering, top kunststof glaswerk

Na vele scherven en hoekjes uit glaswerk nu besloten onbreekbaar glaswerk voor onze bewoners op de pg afdeling te bestellen. Ik was verbaasd dat het er zo mooi uitzag. Zeker voor onze bewoners niet van echt te onderscheiden en veilig. En wat een snelle levering, de volgende dag al!

Tevreden klant

Snelle levering👍

kwaliteit en snelheid bij Disposable Discounter

Top en Top alles tiptop.

Sneller dan snel binnen!

Gewoon tips, bijna sneller dan het licht.

zeer vlotte levering. topbedrijf

overal besteld en andere dag al in huis.

Snelle levering, prijs kwaliteitverhouding prima.

Snelle levering. Prijs kwaliteitverhouding is prima.

Goede service en snelle levering! Tevreden!!!

Mijn vragen voor de bestelling werden snel beantwoord waardoor ik een goede keuze kon maken. De bestelling is daarna ook supersnel en netjes geleverd!

alles correct

Correcte en snelle levering tegen een zeer nette prijs

Ben zeer tevreden

Super tevreden en snelle levering

Supersnel geleverd. Top service en nette prijzen!

Supersnel geleverd. Top service en nette prijzen!

Alles volgens het plaatje, snelle en nette levering, veel keus en goede prijs.

Zeer goed geholpen en meegedacht

Zeer plezierig

TOP!

Snel en voordelig

ok

ok

Goed product

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!