Super snel bezorgt. Prima service en contact. Extra kwaliteit van de producten. Ik ben echt tevreden van mijn aankoop.

Snelle service grote keus

Alles prima geregeld

Weer goed voorelkaar

Ook deze keer mijn bestelling goed en snel verwerkt en geleverd.

Goedkoop en goede kwaliteit, lekkere snelle levering!

Super mooi spul en snelle levering

Ik hoop snel weer te bestellen, in oktober komt er een koffie/theehoek met wat lekker bij ons in winkel Ouderwets Gezellig te Leeuwarden en dat smaakt extra lekker uit jullie mooie kraft karton bekers :)

Professioneel, snel, goedkoop, plezierig geholpen

Om 18.00 besteld via internet, volgende dag berichtje dat het klaar lag. Ter plaatse bij het afhalen hielp de medewerker om de spullen in de auto te zetten.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Heel eenvoudig te bestellen, te betalen en ook nog eens snel geleverd! Wat wil een klant nog mee?

Goede ervaring

Alles ging goed en vlot

Goede bekers

Verzendkosten aan de hoge kant

Snel en accuraat.

Een zeer prettige ervaring, van bestelling tot levering precies 1 dag! Chapeau!

Snel geleverd!

De bestelling wordt snel thuisbezorgd. Zeer tevreden over prijs en kwaliteit!

prima service

komt de afspraken na

Snelle en goede service.

Snelle en goede service alleen jammer dat telefonisch contact opnemen niet echt mogelijk is.

precies zoals op de website beschreven en supersnel geleverd.

Veel goedkoper dan elders en... voorradig!

Snelle levering en goede kwaliteit

SLECHT

Bezorging door POST NL liep voor de zoveelste keer hopeloos de mist in: foutieve, valse informatie - op track en tracé wordt gesteld dat we niet thuis waren, er waren 3 personen in huis en geen spoor van aanmelding op de beveiligingscamera - telefonisch contact met Post NL quasi onmogelijk, minutenlang aan de lijn . . . En dit is niet de eerste keer dat er foutieve/valse informatie wordt verstrekt in verband met aflevering. Misschien beter een andere partner zoeken inzake distributie? Tot hiertoe met B-post veel betere ervaringen.

Wat een amateuristisch bedrijf

Het aanvragen van een paar monsters lijkt in 1e instantie erg makkelijk maar blijkt dat niet te zijn. Medewerkers van het bedrijf lezen e-mailberichten niet goed en vragen naar zaken die al in e-mailberichten zijn aangegeven

Ontvangen zoals besteld

Ontvangen zoals besteld

Correcte levering en tijdig ontvangen.

Correcte levering en tijdig ontvangen.

goed geregeld!

wel erg veel mailtjes voor 1 bestelling ......

De zakken grote dan ik gedacht had

Ontzettend goed

Makkelijk te bestellen en vlotte aflevering

Geweldige service, dito kwaliteit.

Ik was al een hele tijd op zoek naar handschoenen om voedsel te bereiden. Kon ze alleen bij de groothandel vinden. Ik was dus heel blij dat ik ze hier vond voor een prima prijs. Bovendien vond ik hier ook speciale handschoenen voor sushi en vet. Ik heb meteen microfiber doekjes besteld omdat deze op 90 graden wasbaar zijn. Helaas was mijn pakket bij PostNL zoekgeraakt. PostNL was niet bereid om dit uit te zoeken. Maar de serviceafdeling van Disposable Discounter had dit binnen no time opgelost.

zie onder

Op tijd geleverd, goed verpakt en gekregen wat we hebben wilden

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!