Snelle levering!

Scherp in prijs en snelle levering!

Normaal, gewoon hoe het moet zijn. Goed ddus :)

Een kleine order geplaatst, ging soepel, werd geleverd naar verwachting.

OK

Bij de makro waren de pizzadozen op besteld bij disposebel discounter en werden mooi op tijd bezorgd

Besteld en snel geleverd

Geen onzin , je krijgt wat je besteld en snel

handige site snelle leverig

snelle levering en handige site. even zoeken naar juiste omvang

Bestelling was top

Makkelijke website en zeer snelle levering. Echt top.

Duurder dan bol.com en bedolven onder e-mails

Zoals hierboven: bij bol.com was het product goedkoper geweest. Ik heb afgelopen 5 dagen 3 mails van ze gehad, terwijl ik me nooit ingeschreven heb op de nieuwsbrief.

goede kwaliteit

uitstekend voor een groot feest te gebruiken

Snelle levering!

snel geleverd

snel geleverd

Product was goed

Bezorging was minder. Ik zat de hele dag te wachten op postnl die mijn bestelling niet had bezorgd. Ik kreeg een mailtje waarin stond dat zij niet konden bezorgen en dat het pakket bij de intratuin ligt. Waarom.konden ze dan niet bezorgen?

Mooie tasjes en snel geleverd!

De volgende keer plaatsen wij zeker hier weer een bestelling.

Snelle en vlotte service en afhandeling

Snelle en vlotte service en afhandeling

vlotte en goede service

alles snel en vlot ontvangen, goede en duidelijke site en een prima en duidelijke communicatie, zeer tevreden

Alles vlot kunnen bestellen en de levering verliep zoals gepland.

Heb reeds een paar keer een bestelling gedaan en altijd alles piekfijn in orde

Alles perfect geregeld

Bestellen eenvoudig en duidelijke site. Goed bestelling kunnen volgen en duidelijke vermelding wanneer je de bestelling kunt verwachten. Teven perfect op tijd besteld

snel en goed

Altijd super snel binnen...top.

snel en compleet geleverd

prima!

Snelle correcte levering

Site overzichtelijk en snel bestellen en ook snelle levering zoals op de site aangegeven.

ik kon de levering eerst niet vinden maar na mail contact kreeg ik netjes een belletje en is alles opgelost, gr michel

Product goed. Mailtjes irritant

Product is heel goed en de levering snel. Maar krijg nu on de haverklap mailtjes. Heel vervelend.

Enorme keuze, snel gevonden, snel in huis!

Prima shop voor als je snel en veel diposable nodig hebt.

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!