Snelle levering en goede kwaliteit betreft de bio zakken.

Prima kwaliteit, sneller levering en een super prijs TOP!!!

Prima kwaliteit, sneller levering en een super prijs TOP!!!

Snelle levering en behulpzame klantenservice

Op het laatste moment had ik nog een bestelling nodig en de volgende dag op tijd binnengekregen. Helemaal top!

Goeie en snelle afhandeling van mijn bestelling.

zie boven

Bestelling prima, vrijdag besteld maandag in huis.

Besteld en volgende dag binnen. Was eerst beetje bang dat het een neppe website is of dat ik helemaal geen artikelen ontvangen zou. Soms duurt het weken met heen en weer gemail voor dat je spullen eindelijk binnen zijn maar mijn ervaring met dit bedrijf is eenmaal top! Binnenkort een feestje en heb letterlijk alles hier gekocht wat ik nodig zal hebben.

Steeds snelle levering en goede producten.

Goede site makkelijke betaling en snelle levering

goed contact en de levering klopt altijd

Precies leveren wat besteld is, top

Snelle goede levering

Mooi snel en netjes afgeleverd.

Betrouwbaar en op tijd

Perfect binnen een dag na bestelling geleverd. Kwaliteit producten goed.

Dank voor de mooie craft tasjes. Perfect op tijd voor Festival Zoet in Sleen. Met een stempel en sticker een mooie promotie van mijn kleine bedrijfje.

Snel en wel

Eenvoudige afhandeling en zéér correcte behandeling van zowel Pick &Pack als verzending. Tevens is de communicatie rond de verzending top.

Het perfecte bakje waarvoor het bedoeld is.

Geweldig!

snelle afhandeling

jammer,dat er bij de prijzen geen BTW vermelding staat. Vind de kosten voor de aflevering vrij hoog. 6 rolletjes pvc afbreekbare zakjes 30 liter in een veel te grote doos. Kan toch veel zuiniger

Supersnelle levering!

Goed, snel en scherp geprijst

Prettig bedrijf waar men doet wat men zegt.

Oke

Prima levering. Redelijk snel. Prijs kan wat scherper

Zoals beloofd

Alles was zoals beloofd.

Super snelle levering

Jammer dat je niemand aan de telefoon kan krijgen. Alleen per mail. Wel snel antwoord.

Voor de derde keer wat besteld en het is kwaliteit en super snel gebracht.

Overzichtelijk vlot prima producten

Zocht biologisch afbreekbare vuilniszakken vond ruime keuze Goede kwaliteit Super.vlot geleverd Keurig verpakt

Prijs -kwaliteit verhouding is top.

Duidelijke website waarop je goed geïnformeerd wordt over de biologische mogelijkheden qua borden, soepkommen en bestek. Ziet er ook mooi uit.

iedere keer weer 100% tevreden

Waar ik ook op zoek naar ben, zij hebben het. Makkelijk te bestellen en snel in huis. Kan niet beter!

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!