Pluspunten

Snel, betrouwbaar en producten van goede kwaliteit. De levering was keurig op tijd. De prijs correct. Mooie website.

Geen telefoonnummer gevonden op de website. Misschien goed verstopt? Jammer dat de bestelling (Tork papier) niet in een kartonendoos was maar in een plastic verpakking. Het zou fijn zijn als minder plastic gebruikt wordt of zelf helemaal geen plastic meer!

Pluspunten

snel geleverd dus prima

Pluspunten

Zeer positief het artikel is wat er staat beschreven en zeer snelle levering ondanks dat ik particulier ben , ik zou anderen ook naar deze site sturen

Pluspunten

Zeer snelle levering, goede omschrijving op de site

Vond de verzendkosten wat hoog, misschien dit afhankelijk maken van bestelbedrag. Dan koop je wellicht ook meer;)

Pluspunten

super snelle levering

geen!

Pluspunten

Zeer snelle levering!

Op de website bij het product aangeven wat de levertijd is en niet pas als je het hele bestelproces door bent.

Pluspunten

Snelle en goede levering.

Alstjeblieft. Verzendkosten is niet meer van deze tijd! Dit weerhoud mij van vaker achter elkaar bestellen. De kwaliteit is gemiddeld. Het is prima en voldoet maar kan vaak wel iets zwaarder.

Pluspunten

Mooi product en zeer snelle levering

Pluspunten

Onzettend snelle levering !!

Pluspunten

Goed contact tussen leverancier en cliënt

Pluspunten

snelle levering en duidelijk antwoord bij een vraag over een produkt.

Pluspunten

prijselijk, correct en snel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het zou er binnen 1 dag geleverd worden maar dat duurde 3 dagen dit door de bezorgdiensten

Geen idee

Pluspunten

Super producten en snelle bezorging

Pluspunten

Snelle service.

Pluspunten

Pluspunten

Perfecte bestelling, perfecte levering

Pluspunten

snelle correcte levering zoals afgesproken.

zo doorgaan

Pluspunten

Perfecte artikelen.Prima prijzen.

Met de adressering ging het niet helemaal goed. Maar na een mail is het opgelost. Gelijk ook reactie retour.Helemaal goed!!!

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!