Pluspunten

Mooie prijzen en vlotte levering.

Verpakking mag beter opgevuld worden vermits we nu een aantal beschadigde bekers ontvangen hebben.

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs

Pluspunten

Snel bezorgd en goede kwaliteit

Pluspunten

Supersnel

Pluspunten

Prijs en voorraad

Rollen waren tijdens transport beschadigd. De plastic doppen van 3 rollen gebroken. Advies: lever de doppen los in de doos of beter verpakken.

Pluspunten

Snel, goede keus, goede prijs

Pluspunten

vlotte levering, goede prijs

Pluspunten

Duidelijk, accuraat en snel

Pluspunten

goede prijs/kwaliteit verhouding, goede bestel site en snelle levering dus prima

de roerstokjes zijn verpakt in een grote kartonnen presentatie doos waaruit gepakt kan worden. die was wat gekreukeld aangeleverd en omdat er plastic verpakking om zat was het strooien met de roerstokjes. TIP: verpakken met folie zou prettig zijn voor transport maar ook om afgesloten te kunnen bewaren.

Ik heb helaas 1 van mijn 12 lampjes dat niet werkt :(

Pluspunten

Supersnel en goed

Verzendingskosten zijn hoog

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit producten

Factuur na zenden is een plus, vaak door 20 x doorlinken kom je nog niet bij je factuur.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima webshop, mail verkeer prima

Bezorging tnt super slecht, ma avond besteld en za pas alles binnen. Wo werd verplaatst naar do, do werd vr, maar er is toch geleverd zonder kennisgeving, ontbrekende item is pas za geleverd. Dit is reuze onhandig, 6 dozen en maar 1 tractrace code. Maar goed zal vaak goedgaan alleen tref ik het nu

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Kan ik nog niet beoordelen, ik heb de goederen nog niet ontvangen

Wij hadden bij opmerken uitdrukkelijk ingevuld "na 6 aug. leveren" desondanks kregen wij op onze vakantie een telefoontje dat de vervoerder voor een dichte deur stond. Minpuntje dus...

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prijs

Duidelijk communiceren wat de levertijd wordt, en als er dan kritisch over gemaild wordt iedergeval mail contact houden ipv doodzwijgen.

Pluspunten

groot assortiment, snelle levering

Pluspunten

Goede producten voor een eerlijke prijs! Snelle levering!

Pluspunten

Nette snelle levering

Pluspunten

Ruime voorraad, snelle levering.

Pluspunten

Overichtelijk gerangschikt en goedkope artikelen.

Pluspunten

Goed assortiment, snelle behandeling, heldere website!

Pluspunten

Makkelijk bestellen en snelle levering. Dmv track en trace pakket makkelijk te volgen.

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!