Pluspunten

Toen ik belde over de levertijd waren ze heel duidelijk en gaven ze ook goed aan dat ik er rekening mee moest houden dat PostNL nog een vertraging door het slechte weer moest inhalen.

Zou ik niet weten, alles was duidelijk en het is netjes verlopen.

Pluspunten

Duidelijk, snel en conform afspraak geleverd.

Pluspunten

snel en volgens afspraak

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

snelle bezorging

niets

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Kan ik nog niet noemen. Heb nog niks ontvangen.

Als er op de website staat dat je open bent tot 17:00 uur dan dien je ook bereikbaar te zijn tot 17:00. En niet om half vijf al een bandje afspelen dat de klantenservice niet bereikbaar is. Geweldig storend en derhalve krijgt het bedrijf geen positieve beoordeling. Maakt niet waar way ze zegt

Pluspunten

Snel, Heldere website

Pluspunten

snel, goedkoop; Top

Dure verzending

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Te laat geleverd. Heb ze nu niet meer nodig

Pluspunten

Veel product keuze

Voor kleine bestellingen zijn in verhouding de verzendkosten vrij hoog. De prijzen op de site mogen ook aangegeven worden incl. Btw

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlotte levering

Disposable discounter krijgt duidelijk liever geen klanten aan de lijn. Er wordt irritant gestuurd naar internet. Dat is niet prettig en weinig persoonlijk. Uiteindelijk iemand aan de telefoon gekregen. De afspraak hieruit werd per email bevestigd maar wel op een weinig klantvriendelijke risicomijdende manier. Aanbeveling: probeer het wat (klant)vriendelijker en persoonlijker af te wikkelen. Als u dit oppakt zal ik uw bedrijf aanbevelen.

Pluspunten

mijn bestelling was snel geregeld en binnen

nog niet, was pas de 1e bestelling enik was zeer tevreden.

Pluspunten

Pluspunten

Goede website met goede vindbaarheid producten. Veel keuzemogelijkheden. Breed assortiment. Snelle levering.

Pluspunten

snelle correcte levering en goede prijs kwaliteit

Pluspunten

De eerste zending besteld, netjes geleverd

Nvt

2 sterren: slechter dan verwacht

Levering duurde veel te lang. Na rappelren volgde de samples vrij snel. Levering niet geheel conform bestelling.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zeer slecht

Levertijd.

Pluspunten

snelle en correcte levering

Pluspunten

Gekregen wat ik wou goede beschrijving

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!