Pluspunten

makkelijk, overzichtelijk, alles snel te vinden, goede prijzen en wat een snelle levering!

Pluspunten

Snelle service en een goede prijs kwaliteit van de producten

Pluspunten

snelle levering en goeie producten, tevrede nieuwe klant

Pluspunten

Ruim aanbod en een snelle levering. Wat wil je nog meer.

Pluspunten

Snelle service en als er iets niet voorradig is, bellen ze om samen tot een oplossing te komen. Prima

Helaas was mijn bestelling kapot bij aankomst. Komt natuurlijk door de vervoerder. Misschien bij inpakken meer beschermend materiaal gebruiken?

Pluspunten

- duidelijke communicatie over order, levering, volgen van je levering - perfect dat afspraken worden nagekomen - goede prijs/kwaliteit verhouding ik ga zeker vaker iets bij jullie kopen!

Pluspunten

Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Snelle levering

Nvt

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs, goede beschrijving

de afleveringskosten zijn te hoog

Pluspunten

Snelle afhandeling en goede producten

Pluspunten

Prima snelle service, jammer dat er geen telefonisch contact mogelijk is. Uitstekende prijzen.

Bij grotere bestelling geen info over aflevertijd. Op zich niet erg, maar vaak zijn winkels 's ochtends dicht...

Pluspunten

Super wat 1 service

Pluspunten

duidelijke website, lage prijzen, snelle levering

hoge verzendkosten

Pluspunten

We hebben een nabestelling gedaan. Middels een mailtje en telefonisch contact is dit perfect afgehandeld en zijn de verzendkosten van de tweede bestelling gecrediteerd!

Ga zo door!

Pluspunten

Pluspunten

snelle bezorging en bedankt voor de i-pod!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website, veel producten.

Op de melding die ik kreeg na mijn bestelling stond dat het product zaterdag geleverd zou worden. Uiteindelijk werd het woensdag voor ik het ontving. (dinsdag verzonden zonder verder bericht van vertraging of i.d.)

Pluspunten

Vlotte levering en productvodoet aan de verwachting

Pluspunten

- duidelijke communicatie - snelle levering

- geen

Pluspunten

Hele snelle levering

Zou het niet weten. Ik ben zeer tevreden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijke site en goedkope producten.

In de 1e mail stond dat ik het woensdag 24-08 zou ontvangen terwijl ik het zondag besteld had = twee werkdagen. Op dinsdag gaf track en trace ineens aan dat ik het dinsdag 23-08 zou ontvangen hetgeen ook is gebeurd. 1 werkdag zoals beloofd. Beetje verwarrend. Verzendkosten en additionele kosten zie je pas als je al een paar stappen gedaan hebt, zou ik graag eerder willen weten.

Pluspunten

Goede producten met aantrekkelijke prijzen Goede after-sales en service (heb het zelf mogen ervaren) Duidelijke informatie over de order en zending

Service en niveau blijven handhaven.

Kleinere verpakkingseenheden

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!