Pluspunten

Snelle en goede service. Er was een foutje gemaakt door iemand die het bestand om heeft gezet, maar dit werd heel snel opgepakt en keurig opgelost. Verder goede kwaliteit!

Pluspunten

Snelle afhandeling en verzending.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Levering was niet compleet, zonder bericht over nalevering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super snelle levering en goede kwaliteit

De verzend kosten zijn erg duur

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

snelle levering, mooie prijs

ik ben heel teleurgesteld in het feit dat achteraf de BTW niet kan gerecupereerd worden voor een Belgische klant (verlegging van BTW), ook al is dit éénmalig,. Dit is een reden voor mij om niet meer bij jullie te bestellen en jullie zeker niet aan te raden. Ik heb ook een bedrijf, en een creditnota is zo gemaakt, desnoods voor het hele bedrag, en dan een nieuwe factuur opmaken. Ik vind dit zelfs afzetterij van jullie. Mijn boekhoudster is niet tevreden over de foute factuur. Bovendien, wat gaat de Belgische staat hiermee doen? Mij nogmaals belasten??? Voor mij is er maar één manier om dit goed te maken, en dat is via een creditnota!

Pluspunten

De prijs is goed. Ruime keuze.

Na overleg met de klantenservice komt er een aanpassing in maat aanduiding. Zodat het voor iedereen duidelijker word. Top-fill maat vs maximale maat. Bedankt voor het meedenken.

Pluspunten

goed en snel

Pluspunten

Snel en betrouwbaar!

Pluspunten

Het informeren waarvoor het bestelde product precies bedoeld is zodat men het goede product krijgt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruim assortiment, snelle levering, goede prijs

-verzendkosten is tegenvaller, bestelling boven een bepaald bedrag hoort gratis verzonden te worden. -abnormaal veel e-mails voor een simpele bestelling -website een beetje omslachtig

Pluspunten

Snel en goedkoop

Pluspunten

Duidelijke website en zeer snelle levering!

Pluspunten

Snel geleverd, product van goede kwaliteit

Pluspunten

Alles perfect

Mijn bestelling was een aantal dagen te laat.

Pluspunten

snel en goed

Pluspunten

Snelle levering, zeer goede communicatie, prima prijzen en assortiment

Houden zo

Pluspunten

Goede overzichtelijke website, snel alles gevonden. Prima

Dozen bij aflevering helemaal kapot. Misschien idee om iets stevigere om dozen te gebruiken.

Pluspunten

Duidelijke website Snelle levering

Pluspunten

Afspraken zijn nagekomen, prima overleg per mail.

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!