Pluspunten

Snelle levering en goedkoop

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Doen hun uiterste best om voordelig in deze markt te staan

1. Meer transparantie over de formule waarmee de afhandeling en verzending wordt berekend. Alleen op die manier kunnen duidelijk de prijsvoordelen te weten komen. 2. Bij bestelling is het niet duidelijk of voorraad beschikbaar is. Nu heb ik ervaren dat onverwacht grote vertraging optrad in de afzending vanwege het ontbreken van 1 Tork dispenser en een niet valide indicatie wanneer die wel geleverd zou kunnen worden. 3. De coreless voordeel rollen bleken niet 1:1 vergelijkbaar met de Tork merkrollen. Gewicht ca 75% en afmetingen ook anders. Minder eenduidig plaatsbaar in de dispensers.

Pluspunten

hele vlotte levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

prijs en website goed

Verkeerd product geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snelle levering ! Goede prijsstelling

Let op dat de kwaliteit niet te minimaal wordt. Geleverd papier was erg dun (enkellaags)

Pluspunten

Prima afhandeling via internet en fijne communicatie omtrent levering

Pluspunten

onmiddellijke reactie op mijn vraag, zeer vriendelijk en belofte om daags nadien te leveren werd stipt uitgevoerd.

Pluspunten

Snel,makkelijk,overzichtelijke site, goede prijzen, snelle bezorging

Telefonisch contact...om iets sneller te kunnen schakelen.

?

Pluspunten

Hele goede service, en top spullen

Nvt

Pluspunten

Snelle levering, leuke prijzen.

Pluspunten

Snelle reactie op vragen via email. Snel geleverd!

Bij een bepaald bedrag Franco verzenden, vind de verzendkosten erg hoog!

Pluspunten

Alle spullen waren netjes compleet en op tijd geleverd. Onze dank!

Pluspunten

Snel en correct geleverd.

Pluspunten

Schitterende service, uiterst snelle levering en goede communicatie. Een ruim aanbod aan producten en een overzichtelijke website.

Pluspunten

Wijze van verzending; graag in een passende doos. Deze doos was 2x te groot en kwam dus niet goed aan. De producten zelf waren goed verpakt, dus was het verder geen probleem.

Pluspunten

bestelling volgens afspraak op de afgesproken dag. nette behandeling via de mail

Pluspunten

Pluspunten

Tevreden, snelle levering zoals verzocht en ook snelle reactive op e-mail hierover.

Pluspunten

Uitstekende service!

Geen!

Pluspunten

Overzichtelijk snelle levering

Bij bestelling monsters andere producten kunnen aanvragen

Pluspunten

Duidelijke site, goede prijs snelle correcte levering

Pluspunten

Zeer praktisch ingericht website. Alles goed duidelijk. Prijs/ kwaliteit absoluut super. Genoeg assortiment. Uw bedrijf geeft een gevoel van vertrouwen. U heeft zeker een 10 verdiend op alle punten.

Ik kan er geen één verzinnen.

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!