Pluspunten

supersnel met leveren en beloofd hun afspraken te doen

Pluspunten

Goede klantenservice, snelle reactie op vragen

Pluspunten

Uitstekende service en communicatie

Pluspunten

prijs/kwaliteit is meer dan prima.

Pluspunten

Pluspunten

duidelijke website snelle levering

Pluspunten

keurig gebeld dat levering een dag later zou plaats vinden. en afgeleverd op afgesproken tijd

geen enkele

Pluspunten

Snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Geheel volgens afspraak geleverd!

Pluspunten

Goedkoop, snelle levering en goede kwaliteit

Pluspunten

Ben zeer tevreden

Niks. Ben tevreden. Zo doorgaan.

Pluspunten

Over het bedrijf zelf zeer tevreden! Over het bedrijf dat het aflevert een stuk minder tevreden! Als er duidelijk staat dat voor deze bestelling een handtekening vereist is en het dan maar bij buren aflevert en er als bezorger zelf een handtekening opzet,vind ik zeeeeer slecht!!! Zelfs mijn buren waar ik gelukkig goed contact met heb hebben nijs getekend! Wat als het contact met mijn buren niet goed zou zijn? Bestelling en geld kwijt?

Controle op het bezorgen!!!

Pluspunten

Goeie deals en grote sortering producten,

Meer duidelijkheid geven over de levertijd, al vorens af te rekenen, volgende werk dag was niet gelukt, uit eindelijk nodige producten voor een duurdere prijs bij de makro moeten halen. Na contact met de klanten service, waren de feestdagen de oorzaak hiervan, en zou de volgende dag de bestelling in huis hebben. Werd nog een dag later aan het einde van de dag. Jammer, als de support medewerker toen had gemeld dat het iets langer zou duren, was de irritatie minder geweest.

Pluspunten

Geen opmerkingen, alles is goed

Pluspunten

Goede website overzichtelijk en snelle reactie

In mijn reactie stond zondag bezorgen. Lijkt me niet de juiste reactie bivendien pinksterweekend. Echter bij navraag ook weer supersnel antwoord en tot en met bezorging nog kontakt

Pluspunten

Snelle levering, veel betalingsmogelijkheden.

Snellere bezorging

Pluspunten

heldere website supersnelle bezorging

Pluspunten

Scherpe prijzen en goede snelle levering!!

Pluspunten

Meedenken met de leverdatum; hele goede klantenservice.

Ga zo door!!

Pluspunten

Klantvriendelijk, snel antwoord om mailbericht. Snelle levering. Super tevreden, en zal zeker nogmaals bestellen.

Pluspunten

Goedkoop , snel , goede service

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!