3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Accuraat, en houden aan de afspraak.

Pluspunten

Geen alles was naar wens

Pluspunten

Werkt allemaal voorspoedig.

Pluspunten

Na mijn vraag om hulp voor de vluchtelingen die elke avond in de nachtopvang van Stichting de Regenboog op Amsterdam Centraal aankomen. Hebben Disposable Discounters aangegeven een steentje te willen bijdragen! En hoe?! Ze doneren duizenden borden bestek en soepkommen. Hiermee kunnen de vrijwilligers zich richten op de zaken die belangrijk zijn, opvangen hulp bieden en eten geven. Super bedankt! Jullie zijn echte helden!

Geen! Ze zijn al goed bezig!

Pluspunten

alles perfect

Pluspunten

Hele snelle levering en goed product

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede prijs

ik vind t vervelend dat je niet kan bellen, had van de week een aantal vragen, te lang om op te schrijven en dan wil ik gewoon ff bellen, en bestellen. de 1e reactie was snel via de mail maar de 2e niet en durfde de site niet af te sluiten omdat ik dan waarschijnlijk alles kwijt ben wat ik net zo veel tijd in heb gestoken om op te zoeken. heb toen dingen in bestellijst gezet, 7 dingen maar 5 ervan was ik kwijt en dan kan je weer opnieuw beginnen met zoeken, als ondernemer zijnde wil je dan gewoon bestellen en afstrepen van je lijstje en doorgaan.

Pluspunten

goede kwaliteit voor een acceptabele prijs snelle levering

Pluspunten

bestelling vlot geleverd

Pluspunten

Nette prijzen en zeer snelle levering. Artikelen goed verpakt.

Verzendkosten zijn behoorlijk hoog, wellicht is het mogelijk een andere pakketdienst te kiezen om de tarieven voor verzending wat omlaag te krijgen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte afhandeling van de bestelling. Netjes op tijd geleverd

Verbreding van assortiment? Ben opzoek naar kartonnen sleeve voor koffiebekers.

Pluspunten

goede prijzen - snelle levering

betaling liep in eerste instantie verkeerd - moest order volledig opnieuw invoeren - moest zelf bellen - en kreeg het zo te horen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Na een monsterbestelling gedaan te hebben, bleek deze bestelling niet volledig geleverd te zijn. Na 3 x contact zoeken (2 x mail, 1x bellen) kreeg ik uiteindelijk bericht dat het gedeelte wat niet geleverd was, niet beschikbaar was en ook niet kon worden nagezonden. DIt vind ik erg raar, als je een bestelling doet, mag je verwachten dat deze volledig is. Overigens betaal je 5 euro voor zo een monster bestelling. Dus als er een product ervan niet geleverd kan worden, dan mag je best verwachten dat dat vooraf gecommuniceerd wordt. En als iets niet op voorraad is en ook niet meer geleverd kan worden, dan hoor je daar bericht van te krijgen, zodat je de bestelling kan annuleren. Een vreemde manier van zakendoen. Ook de onbereikbaarheid, vind ik onpersoonlijk. Ze hebben goede producten voor een goede prijs! Maar ik ben angstig om grote bestellingen te doen, want als er een keer dus iets mis is, dan kan je een goede service wel vergeten! Wat mij betreft niet aan beginnen dus.

Betere communicatie en een betere klantenservice

Pluspunten

snel levering

Pluspunten

Snelle levering en reactie via mail.

Pluspunten

Top! Supersnel bezorgd en prima product-prijs verhouding!

Jammer dat de doos echt heel erg in elkaar gefrommeld bezorgd werd, en de cocktailprikkertjes daardoor door de hele doos verspreid waren.

Pluspunten

Snelle levering. Goedkoop.

Pluspunten

Overzichtelijke website,duidelijke facturatie, snelle aflevering (de volgende dag na het bestelling)

Nog geen verbeterpunten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ik had de bestelde spullen urgent nodig, om hieraan tegemoet te komen heb ik een rol van 100 meter gekregen ipv 50m. Erg fijn dat ik hierdoor de spullen op tijd had!

uiteindelijk kreeg ik super snel reactie via de mail, maar ik vind het altijd fijn om een bedrijf te kunnen bellen en dat was niet mogelijk

Pluspunten

Super snelle levering

geen

Pluspunten

Goede communicatie, snelle levering

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!