Pluspunten

Pluspunten

duidelijke site, snelle levering, en niet te vergeten lage prijs. ga zeker blijven bestellen.

Pluspunten

prijs was goed van het product wat ik heb aangeschaft en ook zeer snelle en nette levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

quick delivery. One item did not arrive in the first shipment and we were not notified on this change. Eventually all arrived.

Pluspunten

Goedkoop, Snelle levering

Pluspunten

Mijn bestelling werd zeer correct en snel afgewikkeld. Alles ging goed en snel, t/m de bezorging.

Geen.

Pluspunten

Ik heb twee keer besteld bij Disposable Discounter en dit bedrijf doet wat het beloofd. Bestellen, betalen en binnen enkele dagen wordt de bestelling bezorgd, keurig ingepakt. En als je een mail naar klantenservice stuurt, krijg je binnen een dag antwoord. Super, ben er blij mee

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Correcte levering. Goede prijs kwaliteit

De factuur die op gesteld wordt is niet correct voor buitenlandse firma's. Wij kunnen die niet doorgeven aan onze BTW administratie. Daarnaast hebben we de btw ook aan jullie betaald, terwijl dit eigenlijk niet moet (het is een nuloperatie binnen Europese landen). Je moet blijkbaar na het aanmaken van je account melden dat je een buitenlandse firma bent. Wat ik nogal onlogisch vindt, omdat jullie al ons BTW nummer hebben. Een correcte factuur afleveren kan blijkbaar niet.

Pluspunten

snel en correct afgeleverd

Pluspunten

Snelle en zorgvuldige levering

Pluspunten

Snelle levering, prima prijs, ruim assortiment

Verzendkosten nemen toe naarmate men meer bestelt. Een vast tarief zou meer helderheid scheppen en kan als stimulatie werken.

Pluspunten

Snelle levering, site overzichtelijk,

Pluspunten

Altijd alles netjes verpakt en snel geleverd.

Eigenlijk geen verbetering nodig.

Pluspunten

Snelle en professionele levering

Pluspunten

duidelijke voorwaarden snelle levering mooi assortiment

geen

Pluspunten

Goede afleverservice

Betere klantenservice

Pluspunten

Goede prijs en snelle levering

Geen.

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!