Bestelling doordeweeks geplaatst, volgende dag al binnen. Alleen een minpuntje: bij een bestelling klopte het aantal product niet ( te weinig ontvangen).

Snelle levering en een uitstekende kwaliteit

product verrassend beter

Boven verwachting was het product..

Vlugge levering

Helemaal tevreden

Uiteraard beveel ik jullie aan snelle verzending en op tijd bezorgd.

Super service! Top kwaliteit

Fijne snelle service. Top kwaliteit voor een zeer nette prijs! Hier gaan wij vaker bestellen!

Prima voorverzorgd. Snel en netjes verzonden

Was TOP!

X

top

Keurige snelle levering.

Super snelle levering en alles perfect in orde!

Super snel geleverd en alles dik in orde! Heel tevreden klant!

Heel snel

Uitstekend snel afgeleverd en goed kwalitijd

zeer snelle levering en perfecte verpakking gewoon opie topie

!!!!

Uitmuntende service met kwaliteitsvolle producten

* snelle Feedback op mijn gestelde vraag * Overzichtelijke webshop * Verzendkosten op maat van de bestelling is zeker een pro * Zeer snel geleverd * De bestelde producten zijn kwaliteitsvol en identiek aan de afgebeelde producten op de webshop

Goed, snel en goede prijs

Bestelling ging makkelijk, levering erg snel naar België, netjes verpakt.

Snelle bezorging

Goede kwaliteit

Snel geleverd en prima kwaliteit.

Goed en snel

Bestelling voldeed aan de verwachting en werd snel geleverd

Super geregeld

Snelle levering. Top

Snel en goed geregeld

Relatief snelle levering

Levering kwam gelukkig op tijd. Had al een tijd uitgekeken naar dit accessoire voor mijn sealing apparaat!

uitstekend

perfect

top

snelle vlotte afhandeling voor zeer correcte prijzen.

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!