Super snel

Zeer snelle levering

Super snelle levering vanuit Spanje.

probleemloze transactie ! zeer tevreden !

Besteld en super snel geleverd

Ik heb mijn bestelling gedaan super snel geleverd. En goed verpakt ik ga zeker vaker bij jullie bestellen en aanbevelen.

Makkelijk te bestellen en snelle levering. Prima!

Zie boven.

Snel en netjes geleverd

Dank je wel wat je voor me heb gedaan.

De naam van jullie zegt het al. Super. Mijn laatste bestelling super naar jullie toe en dan de problemen van de post en de hulp die ik kreeg van jullie is in een woord SUPER. Jullie doen je naam wel eer aan. Nogmaals mijn dank voor je hulp. Een vriendelijke groet, Annie.

Had het bestelde zeer snel in huis

Superservice en zeer snelle levering !!! (was goede te volgen ).

Fijne webwinkel altijd vriendelijk ook telefonisch goed te bereiken en pakket altijd op tijd geleverd

Super snel verzonden en keurig ingepakt!

Fijn dat ik de mij vertrouwde producten kan kopen! Alleen jammer dat er steeds zo veel uitverkocht is!

Goede producten en goede service

In dos tres on line bestellen, betaling, bericht van ontvangst, aflevering. Mij bien

Tevrede

Goed verpakte, en snel bezorgd

Gunstig geprijsde artikelen en een heel snelle levering.

Top op tijd in huis

Favoriete producten zoals nenuco

Super goede service

Wij bestellen vaker bij Supermercat en zijn niet alleen zeer tevreden over de artikelen, die we nu niet meer tijdens elke vakantie hoeven mee te zeulen in de caravan, maar vooral over de geleverde service. 'Mucho' vriendelijk te woord gestaan en een nalevering wordt netjes geregeld.

goed en correct

snel en op een correcte manier deopdracht verwerkt

Redelijk goed, snelle levering

Helaas waren een aantal produkten die ik graag wilde bestellen juist uitverkocht. Ben benieuwd hoe lang het duurt voor deze weer beschikbaar zijn.

Goede service. Snelle en nette en duidelijke reactie.

rapidité

Le colis a été livré avec un ou deux jours d'avance. Les frais de port sont (un peu) élevés.

Helemaal top

Heerlijke producten en snelle levering!

Goed zoals altijd

119 Televisieweg