excellent service! fast delivery, good quality of products.

Many thanks for you. Great SERVICE,

Super !!!

Hebben zich precies aan afspraak gehouden, en prima verpakt verstuurd

Duidelijke site en info over verzendkosten

Prima producten

Ik heb een goede ervaring, er was duidelijk gecommuniceerd dat het magazijn tijdelijk dicht was, dus vandaar dat de levering wat later zou komen. Prima

Heel tevreden klant

De producten zijn van heel goede kwaliteit en betaalbaar. De service is top. Alles is mooi ingepakt en de levering steeds op tijd. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Spaanse waren voor het grijpen vanuit je zetel

De beroemde Spaanse zonneproducten zijn nu vlot te verkrijgen via de Supermercat.nl-site. Dit biedt de mogelijkheid, zeker in deze Corona-situatie, om op korte tijd en met zeer gewaardeerde service in het bezit te komen van je geprivilegieerde Spaanse producten aan een zeer schappelijke prijs. Zeer goed !

Snel bezorgd en prima verzorgd

Pakketje was supersnel binnen en producten waren goed verpakt.

ben blij dat deze firma in Nederland is,,,waan mezelf dan weer in Spanje

geweldig.....goede service

Goede producten en een snelle en correcte service/aflevering

helemaal goed

reflex spray gebruik ik nu al maanden en het werkt bijzonder goed tegen lage rugpijn 00k voor etalage benen werkt het prima ben er heel erg tevreden over . Ondanks de corona was het pakket nog snel bezorgt.

Altijd oke geweest met Supermercat

goede service

Zeer behulpzaam.

Keer op keer een prima ervaring

Al gaat er iets fout het wordt snel en goed opgelost.

Goed en snel

Tijdens vakantie in Spanje met producten kennisgemaakt. Thuis op internet gezocht en al diverse bestellingen gedaan, bevalt uitstekend.

Zeer goede service

Super mensen ! Wat niet op de site staat kun je bestellen via mail aan hun. Ze doen overal hun best voor !

Eerder geleverd dat verwacht top

Perfect verpakt eerder geleverd. Produkt is goed. Volgende keer zeker weer bij supermercat bestellen

Heel tevreden

Snelle levering en goed verpakt ook supercontent

Snel en goed

Bestelling binnen 2 dagen binnen en alles naar wens

Op aanbeveling van collega bestelling gedaan en alles is helemaal super!

geweldig

snel geleverd kan je toch een beetje in spanje zijn

Een vlotte levering.

Een vlotte levering en superblij met mijn producten.

Supersnel heerlijke zeepjes

Mijn moeder was altijd afhankelijk van kennissen die naar Spanje waren geweest voor haar zeepjes. Nu reizen moeilijker is door Covid-19, kwam ze bijna zonder te zitten. Dus maar eens op internet gezocht, en bij jullie "haar" zeepjes gevonden. Ik heb er maar wat meer besteld, ook voor mezelf (want sjonge wat ruiken ze lekker) en ze waren supersnel hier. Mijn moeder vind het geweldig en ik ook.

N.v.t.

Snelle, goed verpakte verzending.

Qualité et rapidité.....super site

Après avoir commandé mes marchandises un jour après je les reçois, incroyable, un emballage super, et une marchandise au top de ma demande. Je conseille ce site à tous, il est super.... Bravo Daniel Van Tuycom Bruxelles Na het bestellen van mijn goederen een dag nadat ik ze heb ontvangen, geweldige, geweldige verpakking en top van mijn vraag. Ik raad deze site aan iedereen aan, het is geweldig .... goed gedaan Daniel Van Tuycom Brussel

119 Televisieweg

Almere 1322BE