de bestelling was goed ingepakt & compleet.

Prima ervaring !!

Ik had een deo-stick ge-erfd en die beviel uitstekend, maar is op een gegeven moment op dus ik heb de naam opgezocht en ben blij dat jullie het kunnen leveren. Alleen jammer dat de bezorgkosten in verhouding zo hoog zijn. Groetjes !!

gewoon goed

Na onze jaarlijkse reis naar Spanje nemen we altijd enkele spaanse producten mee naar huis. Dit jaar, door Corona, zat die reis er niet in en we waren door onze 'voorraad' heen. Gezocht op productnaam op internet en we vonden het bij Supermercat.nl. Direct enkele besteld, snel en correct 'n mailbevestiging, mail van bezorgdienst en op het aangegeven moment hadden we 'onze' favorieten weer in huis. Bravo!

alles ok

Schnelle Lieferung - wir freuen uns über die spanischen Düfte!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles vlot verlopen

Fijn om niet naar Spanje te hoeven voor al die fijne spullen.

Erg blij met mijn bestelling.

Ik ben erg tevreden zowel over de artikelen als over de goed verzorgde verpakking en bezorging. Heeft u ook eau de toilette in uw assortiment ?

Geleverd zoals verwacht

Artikel conform

Floiid Aftershave uit Barcelona

Huier mijn positieve ervaringen: Omdat ik door de Covid pandemie niet meer zo vaak naar Barcelona kan vliegen, heb ik daar mijn favoriete Floiid aftershave bij jullie besteld. Tijd en geld bespaard. De verwerking was kinderspel, gemakkelijk en de levering was snel. Dank daarvoor. Ik zal je aanbevelen. Groeten uit Keulen a.d. Rhijn Wolfgang Tot de volgende keer.

Goed!

Tevreden met de snelle levering

Zeer correcte afhandeling

Zeer correcte afhandeling!!

Hele snelle levering en netjes ingepakt!

Goede ervaring snelke seevuce

Snelle afhandeling en levering

Snelle afhandeling en levering.

Altijd prima

Net als voorgaande keren weer perfect en snel.

Super en snelle en aangename samenwerking

Ik werk graag samen met supermercat

Fabuleus

Snel geleverd, top

lekker vlot

pakket kwam sneller dan verwacht en alles is goed verpakt

Alles klopt

veel keuze, super snel geleverd en goed geprijsd

Betrouwbaar

bestel zo nu en dan Spaanse dingen en altijd is het goed

snel antwoord op een email en ook erg snel de bestelling in huis

Prima! Producten snel geleverd!

Prima, snel geleverd met een kaartje erbij Gracias, hoe leuk is dat!

Snelle levering! Uitgebreid gamma

Pluspunt.. Uitgebreid gamma Spaanse producten! Minpuntje.. Als je geen Paypal account aanmaakt kan er geen betaling met creditcard plaatsvinden. Dat vind ik persoonlijk minder. Er zijn momenteel voldoende veilige betalingsmogelijkheden. Nog extra klant worden bij Paypal vond ik jammer. Ik vond echter nergens anders zo’n uitgebreid gamma Spaanse producten in Nederland of België dus heb ik alsnog het account aangemaakt.

Prima snelle levering

Vlogger levering ja. Production gamma kan verder uitgebreid worden met kaas+wijnen+spgroenten+confit

119 Televisieweg

Almere 1322BE