jammer dat er pas achteraf werd gecommuniceerd dat ze gesloten waren

Ik heb mijn bestelling gedaan, nadien werd mij mede gedeeld dat jullie gesloten waren. De bestelling duurde dus weken.

Snel en goed verpakt verstuurd!

Nvt

Super service!

Ik ben zeer tevreden. Ik was op zoek naar een product dat uitverkocht was en door de Covid crisis lastig leverbaar was. Zodra het product weer beschikbaar was kreeg ik een vriendelijke mail. Heel blij mee!

Mijn beoordeling voor de Fa. Supermercat.nl is zeker een 8 omdat u correct en een goed en eerlijke benadering te werk stelt, en u ook goede producten verkoopt en waar u achter staat.

Snelle en nette levering

Het duurde lang voordat het product geleverd kon worden. Hier kan de winkel waarschijnlijk niet veel aan doen. Online kon ik opgeven dat ik graag een mail ontving zodra het beschikbaar zou zijn. Deze helaas niet ontvangen. Toen product beschikbaar ging het bestellen super fijn. Hele snelle levering en netjes verpakt! P

fijne producten en snelle levering

fijne producten en snelle levering

Nooit problemen snelle levering.

Snelle levering en ruim aanbod

Ik kwam Supermercat tegen als advertentie op Facebook. Even rondgesnuffeld en zag dat er ook producten van Nenuco te bestellen waren. Ik heb de douchegel Classic en de bodylotion voor mijn vrouw besteld. Alles is netjes verstuurd met van die luchtzakjes in de doos tegen stoten of verschuiven en van die plastic vlokken. Ze versturen enkel via UPS en daar ben ik persoonlijk niet zo'n fan van. Gelukkig ging het na 1 dag dat er niemand thuis was de volgende dag prima, wat de levering betreft. Ik koop hier zeker meer producten in de toekomst.

EXCELLENT

Bonne qualité du produit, bien emballé avec un mot gentil du vendeur, livraison rapide.

Der Service ist klasse!

Alles i.O. Sehr schnelle und akkurate Abwicklung!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Perfecte producten en snelle levering

Exact de producten zoals ik ze in Spanje heb gekocht. Uiteraard wat duurder maar dat is begrijpelijk. Snelle levering en keurig verpakt.

Makkelijk en snel Spaanse producten in huis

Online thuis winkelen, afrekenen. Supermercat dank je wel voor de goede leverongen.

Super producten en snelle levering

Snel het pakket in huis en goede producten

Nette vriendelijke behandeling en op tijd bezorgd.

Mijn pakje netjes op tijd bezorgd. Nette en vriendelijke behandeling

Het gewenste prduct correct geleverd

Goede prijs, keurig verpakt en op tijd geleverd.

Goede snelle levering

Snelle levering, en beter iets duurder als niet te kopen

Altijd netjes

Perfecto

Perfecte communicatie, perfecte verzending.. Kortom perfecto

Heel tevreden klant!

Super produkten. Alles zeer verzorgd verpakt en op tijd geleverd. Prijs kwaliteit is heel goed!

Goede service en levering, goed contact

PRIMA BEDIENING EN LEVERING

Mijn bestelling werd prima verwerkt en afgeleverd en dit binnen de vooropgestelde periode.

Geweldige spullen en afspraken

Blijf zeker bestellen

Bestellen zonder zorgen

Als je Spaanse producten wilt bestellen, en aan huis geleverd wil krijgen dan ben je aan het juiste adres. Zelfs als extraatje een product ontvangen als dank voor de royale bestelling.

Schnell und unkompliziert

Ich habe die Haarprodukte überall gesucht und auf dieser Seite endlich gefunden. Eine Lieferung nach Deutschland war total unkompliziert und ging auch wirklich sehr schnell! Ich bin begeistert und werde wieder hier bestellen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

119 Televisieweg