Grote klasse

In deze tijden bestellingen op tijd bezorgen is erg moeilijk, maar gelukkig weet men hier netjes toezeggingen na te komen en kwam mijn bestelling zelfs eerder dan verwacht!

De levering is een beetje duur😔

Alle bestellingen correct en snel bezorgd.

Vlotte communicatie over de bestelling. Een internetshop zoals ze hoort te zijn.

Helemaal top

Ondanks alles mijn bestelling snel en goed bezorgd!

Fijn dat het nu hier te koop is.

Super fijn dat ik de huidcreme van deliplus hier kan bestellen. Gebruik het al jaren als handcreme. Had niets meer nu weer 4 potten aangeschaft.

Ondanks de Coronacrisis heb ik mijn pakket best snel geleverd gekregen.

Werd snel geleverd

Great service friendly people

Thanks for saving me from itchy skin The only shower gel that works for me And I appreciate that during this covid-19 Outbreak which has hit Spain so badly You still manage to supply me with my gel I just hope you guys are staying safe With social distancing Because I would rather have itchy skin than put Anyone at risk Many thanks Stay safe Graham

Alles naar wens

Alles naar wens.

Goede Spaanse producten

Altijd goede ervaringen gehad met alle bestellingen

goede producten, goede service

goede website, uitstekende producten. enige min puntje, populaire artikelen zijn snel uitverkocht.

Heel goede artikelen

Fijn dat je in Nederland Spaanse artikelen kunt kopen die ik in Spanje gewend ben.

Onze Spaanse supermarkt in Nederland

Prettig, correct, vlot

Snelle correcte levering

Zie boven

alles verlopen zoals voorzien

alles verlopen zoals voorzien

Ook de tweede keer een supersnelle levering van mijn favoriete Spaanse spulletjes. Superblij mee...

efficient verlopen

de opdracht goed verwerkt.

Vriendelijk en behulpzaam

Op vragen een duidelijk en snel antwoord

Correct, gemakkelijk en snel

Goede service snelle verzending

Spaans

Leuke producten met een heerlijke geur. Snel en goed bezorgd. Uitstekend!

De site is overzichtelijk en duidelijk om de artikelen te bestellen

Had moeite met betaling via iDeal . Na telefonisch kontakt perfect opgelost.ja

Tweede keer lekkende flessen

Hoewel ik al jaren producten uit Spanje bij deze leverancier aanschaf moest ik dit keer voor de tweede keer constateren dat een fles lotion niet goed sloot en daardoor kennelijk tijdens het transport is gaan lekken. Dit was ook de tweede keer dat ik ze liet bezorgen. Alle overige keren dat ik hier bestelde heb ik de artikelen zelf opgehaald bij de loods in Almere. Ook had ik twee flessen met de geadverteerde 20% extra inhoud besteld, maar geleverd werd er slechts één plus een normale fles. Mijn aanbeveling geldt dan ook slechts de kwaliteit van de producten.

Super winkel

Hebben alles sturen snel vriendelijk

119 Televisieweg

Almere 1322BE