• Ci consiglieresti? Si

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering

Snelle levering , top!!

Groot assoriment snelle levering!

Supermercat.nl heeft een breed assortiment van typische Spaanse producten. Web site werkt eenvoudig en snel. Bestellen en het verzenden van de producten gaan snel; en met voldoende informatie.

Vlugge levering, goede producten.

Excellent service

From placing the order to receiving the quality goods, there were no hold ups or mishaps. Fast delivery too (pre Brexit).

Voldoet aan de verwachting

Snel en goed. Duidelijke beschrijving

Super en snel

Snelle correcte service, zeer veilig verpakt, correcte prijs

Uitstekende producten en goede service

Fijn dat deze supermercat er is

Ik bestel vaker bij jullie, snelle service

Helemaal goed

Sneller dan verwacht werd mijn pakket gebracht. Perfect ingepakt en geregeld. Mijn complimenten!

zo zit het

er zijn producten die bij niet meer voor komen we hebben maar wat anders verwacht djel in het blauw maar niet zo goed we haden het in een roden fles maar het niet meer op u verkoop mail bad schuim maar een gok gedaan maar verkeert u kan zien op ons aders wat er altijd is bestelt nou dit is door supermercat.nl geheel voor 200% OP GELOS dat is nog eens service heel fijn bedrijf en een aan radar dank u supermercat .nl

Geweldige creme

Heb het ooit van iemand gekregen die in Spanje woont! Daarna heb ik steeds een Mercadonna opgezocht in Spanje als we op vakantie waren! Dit jaar helaas niet door de Corona , dus online besteld !! Super , was in een paar dagen in huis !!

Perfecte spullen en snelle levering

Zo fijn om weer Spaanse producten te kunnen bestellen. De olivia bodylotion.

Supersnel geleverd

Ik vind Reflex een goed product. Mijn moeder kocht het altijd wanneer ze in Spanje was, voor mij. Maar nu ben ik blij dat ik dit bij jullie kan bestellen echt top!

snelle service

een heerlijk product uit Spanje.snel geleverd.

top

zeer goed produkt snel geleverd redelijke prijs in 1 woord ben zeer TEVREDEN

Precies product wat ik normaal meeneem uit Spanje. Werd sneller geleverd dan aangegeven, heel fijn

meine erste Bestellung

Es hat hervorragend geklappt. Weiter empfehlenswert. Danke.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

uitstekend

perfect

In deze drukke tijd had ik mijn bestelling zelfs eerder binnen. Bedankt!

Mijn pakket was door UPS kwijtgeraakt. Werd na 2 dagen gebeld door supermercat, alsnog mijn bestelling gekregen. Heel erg blij met hoe ze het opnamen. Alsnog mijn pakket gehad en erg dankbaar daarvoor.

corrcte en heel vlugge levering

Ik werd tijdig geinformeerd dat het betreffende artikel weer op voorraad was na bestelling heeft het 3 dagen geduurd voor het artikel afgeleverd wel Top

Goeie snelle servive

Blijf zo doorgaan!

Televisieweg 119

1322BE Almere

0362022738

Over Supermercat.nl

Supermercat.nl levert vrijwel alle Spaanse producten rechtstreeks uit Spanje. Dankzij een goede samenwerking met onze logistieke partners zijn wij in staat om snelle levertijden, vriendelijke prijzen en de meest actuele producten aan te bieden. Ontdek ook het verschil en ervaar het échte Spanje bij Supermercat Spaanse producten, de échte & beste Spaanse winkel online.