tevreden

precies zoals verwacht gewoon goed

Goede informatie over bezorgen en op tijd

snel

snel antwoord op email en erg service gericht

dik in orde

eindelijk mijn geliefde Spaanse producten gevonden en binnen no-time in huis.

Betrouwbare leverancier, altijd bereikbaar.

Zeer betrouwbare leverancier, snelle levering, producten zijn altijd stevig verpakt voor verzending. Ben zeer tevreden klant :-))

jammer dat er pas achteraf werd gecommuniceerd dat ze gesloten waren

Ik heb mijn bestelling gedaan, nadien werd mij mede gedeeld dat jullie gesloten waren. De bestelling duurde dus weken.

Snel en goed verpakt verstuurd!

Nvt

Super service!

Ik ben zeer tevreden. Ik was op zoek naar een product dat uitverkocht was en door de Covid crisis lastig leverbaar was. Zodra het product weer beschikbaar was kreeg ik een vriendelijke mail. Heel blij mee!

Mijn beoordeling voor de Fa. Supermercat.nl is zeker een 8 omdat u correct en een goed en eerlijke benadering te werk stelt, en u ook goede producten verkoopt en waar u achter staat.

Snelle en nette levering

Het duurde lang voordat het product geleverd kon worden. Hier kan de winkel waarschijnlijk niet veel aan doen. Online kon ik opgeven dat ik graag een mail ontving zodra het beschikbaar zou zijn. Deze helaas niet ontvangen. Toen product beschikbaar ging het bestellen super fijn. Hele snelle levering en netjes verpakt! P

fijne producten en snelle levering

fijne producten en snelle levering

Nooit problemen snelle levering.

Snelle levering en ruim aanbod

Ik kwam Supermercat tegen als advertentie op Facebook. Even rondgesnuffeld en zag dat er ook producten van Nenuco te bestellen waren. Ik heb de douchegel Classic en de bodylotion voor mijn vrouw besteld. Alles is netjes verstuurd met van die luchtzakjes in de doos tegen stoten of verschuiven en van die plastic vlokken. Ze versturen enkel via UPS en daar ben ik persoonlijk niet zo'n fan van. Gelukkig ging het na 1 dag dat er niemand thuis was de volgende dag prima, wat de levering betreft. Ik koop hier zeker meer producten in de toekomst.

EXCELLENT

Bonne qualité du produit, bien emballé avec un mot gentil du vendeur, livraison rapide.

Der Service ist klasse!

Alles i.O. Sehr schnelle und akkurate Abwicklung!

Perfecte producten en snelle levering

Exact de producten zoals ik ze in Spanje heb gekocht. Uiteraard wat duurder maar dat is begrijpelijk. Snelle levering en keurig verpakt.

Makkelijk en snel Spaanse producten in huis

Online thuis winkelen, afrekenen. Supermercat dank je wel voor de goede leverongen.

Super producten en snelle levering

Snel het pakket in huis en goede producten

Nette vriendelijke behandeling en op tijd bezorgd.

Mijn pakje netjes op tijd bezorgd. Nette en vriendelijke behandeling

Het gewenste prduct correct geleverd

Goede prijs, keurig verpakt en op tijd geleverd.

Goede snelle levering

Snelle levering, en beter iets duurder als niet te kopen

Altijd netjes

Perfecto

Perfecte communicatie, perfecte verzending.. Kortom perfecto

Heel tevreden klant!

Super produkten. Alles zeer verzorgd verpakt en op tijd geleverd. Prijs kwaliteit is heel goed!

Televisieweg 119

1322BE Almere

0362022738

Over Supermercat.nl

Supermercat.nl levert vrijwel alle Spaanse producten rechtstreeks uit Spanje. Dankzij een goede samenwerking met onze logistieke partners zijn wij in staat om snelle levertijden, vriendelijke prijzen en de meest actuele producten aan te bieden. Ontdek ook het verschil en ervaar het échte Spanje bij Supermercat Spaanse producten, de échte & beste Spaanse winkel online.