netjes

In het weekend besteld en na 3 dagen werd het pakje netjes thuis geleverd.

Blij met bestelling

Duidelijke informatie, goede producten en snel in huis.

Perfect.

De bestelling is altijd met veel zorg verpakt. Gestelde vragen worden snel en duidelijk beantwoord

4 sterren

product bevalt prima

hele goede service!

super service, goede communicatie m.b.t. sluiting winkel t/m 21 aug. kreeg na de opening snel mn bestelling! zowel mn moeder als ik helemaal blij met onze nenuco & hena de pravia!!! zeker aan te bevelen! vond zelfs de sticker op de doos helemaal leuk.. productos de españa.

Snelle service!!

Ik zal nog bestellen

Ik zal nog bestellingen plaatsen in de toekomst

Goed geregeld

Handige shop voor allerlei Spaanse producten. Prijzen zijn goed en levering pijlsnel.

Súper paella pan

Ik heb een pan besteld en ben erg blij ermee!

Supersnelle levering

Flot udvalg og hurtig levering

Jeg har bestilt mine spanske yndlingsfarver flere gange. Alt er pakket godt ind, originale varer og hurtig levering.

• Vil du anbefale os? Ja

Correct

Alles is naar wens verlopen , super blij met mijn bestelling

Prima op tijd en volledige levering

Goede commuicatie vanaf bestelling tot en met levering die op tijd en volledig was en de producten goed ingepakt ontvangen zijn.

Snelle en goede en duidelijke levering.

Snelle afhandeling

Zie boven

Super snelle levering toffe website en hele fijne producten

Zeer te vreden met de aankoop en het product

geweldig

Netjes en op tijd geleverd enkel binnen 48 uur zoals ze gezet hadden voor mij geen probleem.

prima bedrijf

Goed geholpen

Great service

Order came as as expected

Geleverd wat ik had besteld

Bijzondere aan mijn bestelling was dat ik een phisingmail van zgn. PostNL kreeg om verzendkosten te betalen. Na een mail aan Supermercat hierover werd ik per omgaande gebeld en daardoor werd het duidelijk dat het om een nepmail ging. Helemaal top. De bestelde paellapan en bombarijst zijn ontvangen zoals was afgesproken en heb beide al gebruikt en heeft een superlekkere paella opgeleverd. Bedankt

Fijne afhandeling

De afspraken zijn allemaal na gekomen, de prijs is zeer acceptabel en het product bevalt ons bijzonder goed.

prima dienstverlening

doe al enkele jaren inkopen via de webshop, op zich prima maar.... het is bij elke bestelling zo dat er altijd een of meerdere artikelen niet op voorraad zijn, dat is heel jammer ik verzamel mijn bestelling om verzendkosten te ontwijken, dus doordat niet alles op voorraad lukt dat niet.

Super hele fijne producten nenuco en deliplus oliva crème

Vriendelijk, meedenkend met de klant.

Televisieweg 119

1322BE Almere

0362022738

Over Supermercat.nl

Supermercat.nl levert vrijwel alle Spaanse producten rechtstreeks uit Spanje. Dankzij een goede samenwerking met onze logistieke partners zijn wij in staat om snelle levertijden, vriendelijke prijzen en de meest actuele producten aan te bieden. Ontdek ook het verschil en ervaar het échte Spanje bij Supermercat Spaanse producten, de échte & beste Spaanse winkel online.