Super fijne Spaanse artikelen. Met snelle levering! Top!

Heerlijke Spaanse artikelen besteld. Als we deze zomer niet naar Spanje kunnen. Halen we Spanje we Spanje wel in huis

De producten werden heel goed verpakt en we hebben ze in uitstekende staat ontvangen. Heerlijk om die Spaanse geuren en smaken in huis te halen als je zelf niet naar Spanje kan gaan.

Heel goed, helaas was er een artikel Niet maar werd hier keurig over gebeld!

Redelijk ruim assortiment

Snelle levering & alles goed verpakt (zat redelijk grote flacon aftershave tussen). Ben tevreden.

Netjes verpakt, fijn dat we onze Spaanse Ecran produkten on line kunnen bestellen

De produkten zijn van constante kwaliteit!

Super om deze Spaanse produkten bij jullie te shoppen! Super service, na 2 dagen bestelling al ontva

Snel en correct

Snelle en feilloze levering van de bestelde artikelen. Veilig opgeborgen in karonnen doos.

Gemakkelijk bestellen, snelle levering

Gemakkelijk besteld, snelle levering, duidelijke communicatie. En natuurlijk: lekkere producten.

Zie boven

Echt super

Heerlijke producten snelle bezorging en zeer goed verpakt.

Snelle levering !!

De bestelling kwam snel en goed verpakt binnen !

Helemaal geweldig

Alles op tijd binnen en met zorg verpakt.

Easy online shoping buy with confidence Fast secure shipping Great product range

Excellent

Great service, immediate contact of product availability and service, I would recommend Supermercat to all. Mary.

Snelle en goed verzorgd

Overzichtelijk en snel gevonden wat ik zocht. Gemakkelijke betaalmogelijkheid en perfecte verpakking/aflevering

Excellent company - have used for several years

Having lived in Spain, I am aware of how good the cosmetics, body washes, creams etc are. It was a great to find a company that sells Mercadona products on line & ships to other countries. I have my particular favourites & it is fantastic that I can get them delivered to my door, in London, without having to fly to Spain & lug all the heavy bottles & tubs back home! Many thanks, 5* review. Laura, London.

oke

Fijne producten, geweldige service !

Wat een leuke en goede site, blij hiermee.

Snelle to the point service

Bestel al jaren mijn ecran aftersun on line. Altijd goede en snelle levering. Prijzen zijn vergeleken bij andere webshops beduidend lager. Heb nu voor het eerst de ecran aftersun besteld. wel wat prijzig voor de kleine tube, maar het voelt vooralsnog wel geweldig.

Een fantastisch product en bijzonder snel geleverd.

Prima service, snelle levering en het product voldoet aan alle eisen. Kleindochter had extreem droge huid en na een aantal keren gebruik van de Aloe Vera creme was al voldoende. Pracht product.

uitstekend

verzorgd verpakt en fijne producten

Alles liep op rolletjes

Makkelijk en overzichtelijk de producten besteld. Snelle levering ondanks Corina...Top! Heerlijk mijn Spaanse producten weer in huis.

Leuk om wat Spaanse producten in huis te hebben!

Producten die lekker ruiken zoals Ecran zonnebrand en aftersun, La Toja voor onder de douche en in bad en La Toja voor na het scheren! Snel bezorgd en goed verpakt! Top!

Snelle levering!

Goede ervaring!

Ik ben blij dat ik deze “winkel” gevonden heb! Alles was sneller geleverd dan gedacht en netjes ingepakt!! (Bescherming rond elke fles!!) Ben blij dat ik het gevonden heb! Dan moet ik geen spulletjes uit Spanje of marokko meenemen. Ik kan het online bestellen en het komt in 3/4 dagen toe. Luxe! Ik word vaste klant.

Televisieweg 119

1322BE Almere

0362022738

Over Supermercat.nl

Supermercat.nl levert vrijwel alle Spaanse producten rechtstreeks uit Spanje. Dankzij een goede samenwerking met onze logistieke partners zijn wij in staat om snelle levertijden, vriendelijke prijzen en de meest actuele producten aan te bieden. Ontdek ook het verschil en ervaar het échte Spanje bij Supermercat Spaanse producten, de échte & beste Spaanse winkel online.