Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kwaliteit, levertijd en communicatie allemaal goed.
10 August 2023
Gielen
Almelo
Bedankt voor uw review heer Gielen.
Dit was voor mij de eerste keer dat ik een videoband liet overzetten. Evenals eerdere ervaringen maar dan met foto’s ben ik deze keer weer erg tevreden met het resultaat.
29 May 2023
Ab
Delft
Bedankt voor je review Ab.
De negatieven worden gescand in India. Ik heb gekozen voor handmatige kleurcorrectie, dit pakt niet altijd goed uit. Maar laten scannen is nog altijd veel sneller dan zelf doen.
27 May 2023
Jeroen
Zoetermeer
Bedankt voor je review Jeroen. Handmatige kleurcorrectie is ook daadwerkelijk handmatig en dus ook deels persoonlijk. Als er iets niet naar tevredenheid is dan horen we dat graag en passen we het uiteraard aan!
Na de verkoop van ons ouderlijk huis heb ik ruim 4000 foto's/negatieven, 4 videobanden en 3 cassettebandjes verdeeld over 2 orders laten digitaliseren. Ik moest flink geduld hebben, maar daar werd duidelijk over gecommuniceerd. En wat een verrassing was het iedere keer wanneer de link met alle bestanden in mijn e-mail zat! Zeer goede kwaliteit beelden en foto's uit de jaren '70 lijken qua kleuren alsof ze gisteren gemaakt zijn. Heel erg blij dat ik dit heb gedaan! Het is het geld meer dan waard! Als ik een puntje van feedback zou moeten noemen is het dat sporadisch een scan van een negatief wazig of (gedeeltelijk) zwart is, maar dit was bij max. 10 beelden het geval.
22 March 2023
Manon van den Heuvel
Utrecht
Bedankt voor je review Manon!
Prima werk geleverd, snelle en prettige communicatie.
26 December 2022
Sonja
Maastricht
Bedankt voor je review Sonja!
Mijn dvd start niet dat is jammer, de films staan er wel op maar dus niet geschikt voor een dvd speler (gewoon data cd). De compressie is erg groot mpg2 de kwaliteit is doordoor niet heel goed.
Beveelt niet aan
30 October 2022
Q. Smith
Rotterdam
Wat een vreemde review heer Smith. We hebben tot nu toe geen enkele klacht van u ontvangen behalve dan nu via deze review. We hebben 7 8mm films gedigitaliseerd en deze naast de standaard downloadlink op verzoek ook op 2 DVD's (geen CD's) geleverd. Ik kan me voorstellen dat als een DVD niet werkt u hierover contact met ons opneemt? We zullen zelf contact met u opnemen om e.e.a. op te lossen.
UPDATE 24-11: Mocht u dit lezen heer Smith, neemt u zelf dan contact met ons op? Op berichten van ons reageert u in ieder geval niet. We vragen ons dan ok oprecht af hoe serieus we uw klacht moeten nemen.
ScanCorner doet wat het belooft
30 October 2022
Rob
Amsterdam
Dank voor je review Rob!
Mijn oude dia’s in glas (meer dan 50 jaar oud!) zijn zo goed gedigitaliseerd. Het is echt heel professioneel werk. Ik ben super tevreden.
25 July 2022
Brenda
Berkel en Rodenrijs
Bedankt voor je review Brenda!
ik vond het erg spannend om de super 8 film van mijn ouders in te leveren, de trouwfilm. Na het lezen van de reviews heb ik uiteindelijk voor scancorner gekozen. De films zijn echt super! De communicatie ook super! Echt een aanrader! Heel erg bedankt voor de goede service.
1 June 2022
Inge Nielen
Gennep
Bedankt voor je review Inge!
duidelijkere dia.s naar foto omgezet kon het zelf niet duidelijker krijgen. duurde wel even maar het wachten waard!!
5 May 2022
margo vos alkema
IJlst
Bedankt voor je review Margo!
Ik ben een terugkomend gebruiker. ScanCorner is professioneel, en doet het voor een redelijke prijs.
1 May 2022
Bart
's-Hertogenbosch
Bedankt voor je review Bart!
Ruim 60 jaar oude dia’s aangeboden. Gisteren kreeg ik de link. Prima kwaliteit. Ik ben er heel blij mee.
30 April 2022
Noor
Gouda
Bedankt voor je review Noor!
Reageren snel, zijn communicatie flexibel en leveren goede kwaliteit.
14 April 2022
S.
Breda
Bedankt voor je review!
Prima dienstverlening en niet al te duur.
21 January 2022
Jurgen
Weesp
Bedankt voor je review Jurgen!
Prima service nadat het resultaat van een aantal gedigitaliseerde negatieven tegen viel.
16 January 2022
Ywe
Hilversum
Bedankt voor je review Ywe.
Ik wist de inhoud van een serie 16mm-films niet, maar daar is dankzij ScanCorner verandering in gekomen. Prima service: het verzenden werkt eenvoudig, het is prettig om op de hoogte te worden gehouden van de voortgang, en de tussentijdse preview van enkele filmfragmenten is erg leuk. Over de verdere afhandeling ook niets dan lof, de banden zijn keurig verpakt weer teruggezonden, inclusief een USB-stick met de inhoud.
10 January 2022
Bob Benschop
Brielle
Bedankt voor uw review heer Benschop!
ScanCorner doet wat zij beloven
20 December 2021
R.J.
Amsterdam
Bedankt voor je review!
Alles Snel geregeld. Alleen jammer dat bij het bestellen van meer dvd’s deze alle samen in een huisje zitten.
1 December 2021
Jos
Heesch
Bedankt voor de review Jos en je hebt helemaal gelijk. We sturen de hoesjes vandaag nog na.
Fijn geholpen.
29 October 2021
Bas
Nijmegen
Bedankt voor je review Bas!
Goede dienstverlening. De kwaliteit van de digitale nabewerking vond ik helaas behoorlijk tegenvallen, maar weet ook niet wat ik precies kon verwachten van 30 jaar oude filmpjes. Totale afwikkeling was zonder meer op orde.
19 October 2021
Robert
Arnhem eo
Bedankt voor je review Robert!
Mijn oude (85 jaar) 16 mm film netjes gedigitaliseerd! Complimenten.
22 August 2021
Wim
Maarsbergen
Bedankt voor de review Wim.
Goede instructie voor het inleveren van materiaal. Goede uitleg hoe de verdere procedure is. Adequate afhandeling wat betreft levering en financiële afhandeling
28 July 2021
Hans
Arnhem
Bedankt voor je review Hans.
Het duurde wel lang voor dat jullie met mijn opdracht aan de gang (konden) gaan. maar de reacties waren snel en correct.
26 July 2021
Anton Stephan
Eindhoven
Bedankt voor je review Anton. De levertijd was inderdaad iets langer dan verwacht maar gelukkig ben je tevreden over het resultaat.
Een aanrader, helemaal tevereden met de service en de kwaliteit van de degitaliseerde foto's.
11 July 2021
Olga Ouss
Vught
Bedankt voor je mooie review Olga!
ben van alle stappen op de hoogte gehouden, en er werd rekening gehouden met een speciale datum, om de beelden klaar te hebben. Dank voor de goede service.
27 May 2021
Yvonne
Nijmegen
Bedankt voor je review Yvonne!
Kerkenbos 1037
6546 BB Nijmegen