Pluspunten

Snel geleverd ..super blij met het schilderij....zeker aan te bevelen...ik ga er zeker weer bestellen

Pluspunten

Geweldig snel en goed geleverd.

Pluspunten

Snelle levering en het schilderij was goed verpakt

Pluspunten

Super mooi schilderij! Leuke korting erop!

Pluspunten

snelle levering, keurig verpakt

Pluspunten

Zeer snelle levering van een mooi schilderij.

Er is een heel kleine beschadiging aan de kant van het schilderij, welke men niet opmerkt wanneer men het schilderij ophangt.

Geen idee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keuze aan schilderijen. Voor iedereen is er wel wat wils

Ik raad de schilderijenshop een andere bezorgdienst te nemen. De bezorging door UPS is rond uit slecht. Er wordt geen tijdsperiode aangegeven, alleen dag van bezorging. Er is op dag van bezorging van het bestelde schilderij de gehele dag iemand thuis geweest. De schilderij bleek inmiddels bezorgd te zijn bij een winkel aan de overzijde van het plein. De smoes dat er niemand thuis was gaat niet op. Er is inmiddels een klacht ingediend bij UPS.

Pluspunten

Vlugge en ongeschonden levering. Prima verpakking

Pluspunten

Snelle levering. Goede service

Gelijk kunnen bestellen in de winkel.

Pluspunten

Als je klachten heb word er snel kontakt met je opgenomen En dan word het probleem snel opgelost

Pluspunten

Ontzettend veel keuze in producten. Snelle afhandeling en flexibiliteit.

Ik weet dat Schilderijenshop kiest voor UPS als bezorger vanwege dat ze de grootte van de pakketten aankunnen en ze keurig in uniform lopen, maar het niet kunnen maken van bezorgafspraken is niet meer ban deze tijd. De verbetering is dus voor UPS en niet voor Schilderijenshop.... maar wilde het toch even aanstippen.

Pluspunten

snelle en correcte afhandeling van de bestelling goede zoekfunctie van schilderijen

schreeuwerig vormgegeven website

Pluspunten

Heel tevreden over schilderijen. Super mooi. Snelle levering.

?

Pluspunten

Snelle afhandeling van klacht. Zouden andere bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen. Super vriendelijk. Top

Pluspunten

Snelle levering Mooie schilderijen Prijs kwaliteit is goed

Pluspunten

Veel keus Snelle levering

Pluspunten

Duidelijke communicatie. Tijdig bezorgd en super verpakt. TOP.

Pluspunten

Mooie schilderijen, al meerdere keren besteld. Prijs kwaliteit is ook goed. Snel verzending

Verzending is alleen niet te zien hoe laat ze op de dag komen,, dus je moet er echt de hele dag voor thuis blijven.. maar goed daar kan het bedrijf niets aan doen, ligt aan het verzendbedrijf

Pluspunten

Snelle service Canvassen netjes verpakt en volgens planning geleverd Groot assortiment

Pluspunten

Duidelijke communicatie over levering

Pluspunten

Snelle levering, zeer goed verpakt.

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.