Pluspunten

Correcte afhandeling!!

Pluspunten

Snel en netjes afgeleverd.

???

Pluspunten

prima prijzen, mooie produkten en vlotte levering

Pluspunten

Zeer behulpzaam aan telefoon.

Pluspunten

Mooie producten, snelle afhandeling, goed verpakt.

Bezorgkosten boven euro 100 wekt wrevel. Beter afschaffen of verwerken in aankoopprijs

Pluspunten

Mooie prijs voor het schilderij, snel geleverd ,veilig verpakt

Geen verbeterpunten alles was oké

Pluspunten

Handige website. Mooie producten.

Niet handig dat je niet kunt kiezen wanneer je pakket bezorgd wordt. Nu was mijn pakket bij een van de buren bezorgd, terwijl ik net in een nieuwe wijk woon. Pakket werd bezorgd door UPS. Bij Post NL kun je kiezen voor avondlevering.

Pluspunten

Leuke spullen snelle levering en heeeeel mooi.

Het enigste wat ik miste is na de bestelling een idee van wanneer je de spullen kunt verwachten

Pluspunten

Prima geregeld. Netjes op tijd

Pluspunten

goede, eerlijke website.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Levering van schilderij was op Antoniuslaan 22 aangezien niemand aanwezig was op nr 24.....Maaaaar ..ik woon niet op de Antoniuslaan 24 maar zoals aan jullie gemeld op Galbasingel 24 6642bm .. wat fijn dat deze lieve mensen mn telefoonnummer hebben opgezocht , zodat ik in de avond mn pakket kon gaan ophalen in n andere straat in Beuningen( nog nooit meegemaakt:( Ook vind ik de prijs kwaliteit van mn schilderij niet kloppen...te duur ... maar t is mn eigen keus geweest.

Neem contact op met jullie bedrijf die t schilderij verkeerd heeft afgeleverd... en ik wil graag van jullie n antwoord op mn eerlijke oordeel . Vriendelijke groeten M. MUSKENS ik wens geen telefonisch contact Maar via mail wordt geaccepteerd!

Pluspunten

correcte afhandeling

Pluspunten

Echt waar voor zijn geld!! Zeer mooi. Alles vlot en uiterst snel en correct verlopen. Echte aanrader!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette aflevering en het ziet er in het echt ook mooi uit. Prima

Pluspunten

Correcte levering. Schilderij voldeed aan de verwachting.

Pluspunten

mooie kwaliteit, voor een goede prijs

Pluspunten

Pluspunten

Keurig verpakt

Pluspunten

Pluspunten

Goed verpakt snel en netjes

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.