Pluspunten

Snelle levering, mooi product dat voldoet aan verwachtingen.

De mogelijkheid om bij de bestelling zelf een afleverdatum te kiezen.

Pluspunten

Goede service en veel keus in schilderijen

Pluspunten

Snelle levering. Vriendelijke mensen.

Pluspunten

Het schilderij was goed ingepakt. Goede communicatie via mail over levering

Pluspunten

Snelle levering, goede service!

Pluspunten

Mooie website en schilderij is heel mooi. Bestelling verliep heel vlot, levering inderdaad 1 dag na bestelling, dus prima.

Firma UPS gaf voor aflevering slechts aan voor einde van de dag. Hetgeen duidelijk voor verbetering vatbaar is. Ook bleek toen we niet thuis waren dat deze firma het schilderij voor de deur had gezet. Op zich geen probleem, aangezien wij in een appartementgebouw wonen, maar denk toch dat deze aflever methode voor problemen zou kunnen zorgen.

Pluspunten

Duidelijke website, snelle bezorging en mooie schilderijen!

Het schilderij dat wij gekocht hebben had geen zoom functie op de website. Daarom hebben wij getwijfeld of wij voor dit schilderij moesten gaan. Gelukkig hebben we het risico genomen, want het is een aanwinst in de kamer!

Pluspunten

Snel, efficient

Pluspunten

Snelle afhandeling, snel bezorgd. Als het niet goed is kan het product retour. Het bedrag wordt teruggestort. Via telefoon word je vriendelijk geholpen. Erg fijn.

geen verbeterpunten

Pluspunten

Vlotte bezorging en je hebt waar voor je geld. Prachtig schilderij! Goede prijs/kwaliteit.

Een handiger ophangsysteem. Een te groot schilderij aan één haakje is wel weinig

Pluspunten

Snelle en nette levering!

Pluspunten

Heel snel en netjes geleverd ,n heel mooi op canvas gedrukt zeegezicht nog mooier als op de fotoo,en n goede prijs heel blij mee !!!!

Pluspunten

snelheid en goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle en keurige levering. Mooie schilderijen, ook mijn gasten vinden ze prachtig in het interieur passen.

geen

Pluspunten

Snelle en keurige levering; prachtig schilderij! Superblij mee!

Pluspunten

Pluspunten

Geslaagd het was een cadeau en wordt gewaardeerd

Pluspunten

veel keuze, eenvoudig op de site te filteren naar onderwerp / stijl (eenvoudig zoeken) en scherpe prijzen met daarnaast ook nog een 25% korting-actie. mooie kwaliteit schilderij, het is een sieraad in de kamer

Pluspunten

Duidelijke website Snelle afhandeling van bestelling Netjes geleverd, goed verpakt

Pluspunten

Ruime keuze en snel afgeleverd.

Mijn pakket werd bezorgd met kapotte verpakking, ondanks dat er breekbaar op staat. Ik begrijp dat dat de schuld is v.d vervoerder. Zo te zien is er niets beschadigd maar ik wilde het toch even doorgeven.

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.