Pluspunten

Netjes gebeld en gemaild over een schilderij die niet meer leverbaar was - netjes en vriendelijk opgelost. Levering was super snel - goed ingepakt - schilderijen waren na wens!

net

Pluspunten

Goed telefonisch advies

Pluspunten

Vlotte levering en goede service

Nvt

Pluspunten

Heel mooie canvas.....netjes geleverd

Pluspunten

Schilderij snel en keurig verpakt ontvangen ! Zeker aan te bevelen.

Pluspunten

Uitstekende afhandeling van een klacht die ik had en vriendelijk geholpen.

Ga zo door.

Pluspunten

topservice en mooie producten!

We hadden graag een bepaald schilderij in kleiner formaat en dat bleek niet mogelijk (en hebben dus ander werk gekozen). Dit is wel het geval op andere schilderijensites.

Pluspunten

Mooi schilderij Goede verpakking Correcte levering Interessante prijs

Geen gevonden

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt

Een ophaalpunt als bezorgadres kan fijn zijn

Pluspunten

Mooie gerief die je elders niet vind, meer dan prima service

Pluspunten

Snelle levering , en hele goede service

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt.

Pluspunten

- zeer grote keus -meestal zijn foto.s mooier dan de werkelijkheid. In dit geval is het andersom. Werkelijkheid is mooier

Pluspunten

alles gegaan zoals ik verwachtte. mooi schilderij en correct bezorgd.

Geen.

Pluspunten

Vlotte afhandeling van de bestelling en goede levering. Blij met schilderij. Was precies zoals op de site: heldere kleuren en puntgaaf!

Pluspunten

Probleem /schilderij zat vol met een deel haartje van verfborstel. Snel en degelijk opgelost zonder zeuren(heb een nieuw gekregen) Gewoon perfect een echte aanrader

Doe zo verder

Pluspunten

Prima website en geweldige service.Na telefonisch advies schilderij besteld,volgende morgen in huis.Johan bedankt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mijn review wordt dus alleen geplaatst als ik hem aanpas en na toestemming schilderijenshop. Let op altijd de voorwaarden goed lezen. Het schilderij viel tegen, vervolgens zijn de retourkosten voor eigen rekening waardoor je een hoop betaald voor niks, retourkosten ongeveer 15 euro gooi je weg. Je kunt beter in de winkel gaan kopen. Retourproces, op de retourkosten na ging goed.

Als bullet duidelijk op de website zetten verzenden en retourneren voor eigen rekening

Pluspunten

snelle reactie ik had een groot schilderij gekocht en die is perfect ingepakt aangekomen binnen 48 uur. TOP..

Pluspunten

Snelle levering, schilderij erg mooi en goed verpakt. Helemaal tevreden,

Pluspunten

Veel afwisselende schilderijen. In één oogopslag formaat te zien. Snelle afleverservice

nvt

Pluspunten

snelle levering en mooie schilderijen

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.