Pluspunten

Schilderij is snel geleverd en goed verpakt. er worden diverse ophangmogelijkheden meegeleverd.

Pluspunten

Keurige website, snelle levering, schilderij in werkelijkheid nog mooier dan op de foto, komen hun afspraken na, top

geen

Pluspunten

Mooie schilderijen voor een schappelijke prijs en snelle levering

Pluspunten

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

nee

Niet automatisch mensen inschrijven voor nieuwsbrief. Niet deze mails sturen

Pluspunten

ruime keus assortiment.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keuze en de geleverde schilderijen zien er goed uit, ik had dus best een hoger cijfer kunnen geven maar op de dag van afleveren heb ik mij enorm geërgerd. Levering door UPS tussen 9 en 19 uur en als het druk is nog later. Daarom heb ik mij ingeschreven bij UPS om meer details te krijgen over de levertijd en die kreeg ik. "Levering voor het einde van de dag". Niet te geloven en heb dus de hele dag moeten wachten en uiteindelijk om 18.15 de bestelling ontvangen. Daar zijn meer klachten over maar Schilderijenshop.com vindt UPS de geschikte vervoerder lees ik op diverse beoordelingen. Ondanks de goede kwaliteit van het product reden genoeg twee keer na te denken over een volgende aankoop.

Een vervoerder zoeken die in ieder geval kan aangeven op welk dagdeel ze komen. Over de web shop ben ik verder zeer tevreden.

Pluspunten

Verzorgde verpakking en correcte levering.

Pluspunten

Snel, grote sortering en betrouwbaar.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering en goede bescherming van de schilderijen.

Pluspunten

ik ben zeer tevreden over de bestelling van het bedrijf

zou niet weten wat

Pluspunten

Snelle levering, gedegen verpakking

Pluspunten

snelle levering, en volledig in orde

Pluspunten

Snelle levering Mooi product

Pluspunten

Goede service-waar gewerkt word,worden eenmaal fouten gemaakt.Maar heel goed opgelost.En snel. ze maakten er meteen werk van.Helemaal TOP!Een dikke 10.

Aan UPS doorgeven dat klant het artikel niet zelf op hoeft te halen.

Pluspunten

Snelle levering. Mooie kwaliteit voldoet aan verwachtingen

Wellicht extra bescherming om schilderij. Bij openen van pakket zit je direct op schilderij

Pluspunten

Uitstekende afhandeling, snelle levering...

Pluspunten

Goedgeorganiseerde website, duidelijk. Bij telefonisch contact, zeer vriendelijke dame, die meedacht, begrijpt wat je bedoelt, en met goede suggesties komt.

Pluspunten

perfecte en snelle service en ook vriendelijk aan de telefoon

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.