Pluspunten

Overzichtelijke site. Ruime keus. Makkelijk via internet te bestellen. Bestelling verliep ook zoals aangegeven.

Helaas zat er op de linkerhelft van het tweeluik (de boom met vogels en vlinder) een in de verf van de achtergrond.

Pluspunten

Snel en keurig netjes verpakt afgeleverd !

Pluspunten

snelle en keurige levering

Pluspunten

Top: schilderij goed verpakt , geen verschil met de foto op de website en op tijd geleverd.

Pluspunten

Hele snelle levering van het schilderij. Goed ingepakt! Mooie korting van 25 procent.

Pluspunten

Dit was mijn eerste bestelling bij dit bedrijf alles prima verlopen was zeer te vreden .

Nee

Pluspunten

Mooi schilderijen. Goed ingepakt. Verzending ok.

Schilderij breed 1.5 meter en dan 1 ophangsysteem. Kan niet moeten er bij de breedte twee zijn.

Pluspunten

Leuke prijs, snel geleverd, keurig verpakt!

Pluspunten

Snelle levering, goede verpakking en het schilderij heeft een mooi plekje gekregen.

Pluspunten

Vriendelijk geholpen aan de telefoon.

Pluspunten

Makkelijk en snel

Pluspunten

Mooie collectie, grote keuze en niet te duur.

Ik zou het niet weten

Pluspunten

snel reactie op mail en over levering Schilderij goed verpakt en levering via UPC

Pluspunten

Duidelijke website. Artikel goed ingepakt en keurig op tijd ontvangen. Bedrijf maakt zijn beloftes waar.

Pluspunten

Snelle en vlotte levering.

Zoeken op de site was lastig. Ik had het schilderij al eerder gezien, maar kostte me best veel tijd om die weer terug te vinden.

Pluspunten

Duidelijk en snel geleverd, mooi assortiment

Pluspunten

Zeer mooie kwaliteit, snelle levering

Instructies/materiaal voor het ophangen toevoegen (à la Ikea)

Pluspunten

De schilderijen zagen eruit zoals verwacht. Dezelfde kleuren en vormen zoals op de website.

De diepte van de schilderijen wordt niet vermeld op de website.

Geen alles ok

Pluspunten

Nette snelle bezorging

Pluspunten

Snelle levering, grote keuze schilderijen, makkelijk bestellen

Verpakking schilderij vond ik niet goed, 2 stukken karton met plakband erom.. ik sneed bijna in het schilderij met open maken (had gewoon een doos verwacht en/of bubbeltjesplastic). Daarnaast zou het fijn zijn om een voorkeur aan te kunnen geven met bezorgen qua (via UPS ging dat alleen na account aanmaken etc, dat wil ik niet) / of: een afhaalpunt aan te kunnen geven.

Pluspunten

Keurig verpakt

Totaal niet dit is het derde schilderij dat ik bestel bij deze winkel...uitstekend.

Pluspunten

De snelle en goede aflevering van het schilderij.

n.v.t.

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.