Pluspunten

Erg snelle levering

Afmetingen vermelden bij de foto's

Pluspunten

De volgende dag al in huis. Schilderij wordt compleet afgeleverd met ophangsysteem.

Pluspunten

Snel, zorgvuldig.

Pluspunten

Snelle en keurige afwikkeling

Pluspunten

Doet wat het beloofd. We zijn erg tevreden.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Afgelopen week ons bestelde schilderij van de dikke dames binnen gekregen. Wat een leuk schilderij. Hier kan je alleen maar blij van worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en goede levering

Kleur op de foto is anders dan in werkelijkheid

Pluspunten

Mooie kleuren, precies zoals op de site staat aangegeven Duidelijk een schilderij en geen print op canvas

Ophangsysteem zou op 2 plaatsen bevestigd moeten worden maar er zat maar 1 schroefje bij de kader

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

zeer mooie schilderijen en veel keus is een aanrader. levering erg snel en alles goed verpakt.

Pluspunten

Netjes verzonden, goed ingepakt. Snel geleverd Duidelijke site

Pluspunten

Prachtige schilderijen ,Snelle levering goed verpakt en betaalbaar perfect dus.

Pluspunten

mooie keuze , goed website , correct en snelle afhandeling, vriendelijk , prijs / kwaliteit ok

een betaling uitvoeren moet vergemakkelijkt worden het ABNA0 ( nul) wordt voor een O genomen door de klant Ik beveel u ten steeligste aan dit duidleijker te maken of te veranderen van rekening watn persoonlijk heb ik verschillenden bestellingen niet gedaan omdat problemen waren met het betalen en dat ergerde mij en wekte ook wat wantrouwen zekr in het begin

Pluspunten

We werden zeer goed geholpen in de winkel door een deskundige en vriendelijke dame. Hebben ook 2 schilderijen gekocht voor een leuke prijs. Konden ze ook gelijk meenemen.

Ga zo door

Pluspunten

Doen wat ze beloven. Alles naar wens.

Pluspunten

De bestelling wordt zorgvuldig ingepakt. Bij Schilderijenshop zal ik als particulier zeker opnieuw iets bestellen en bij mijn vrienden aanbevelen.

De bezorgdienst geeft helaas niet aan in welke tijdsperiode zij het bestelde afleveren. In mijn geval stond er "bezorging voor het eind van de dag" en dat is een rekbaar begrip. Track en Trace geeft een bezorgtijd van b.v. "tussen 14 en 16 uur"

Pluspunten

Leuke aanbiedingen snelle levering

Pluspunten

Snelle levering en mooie collectie

Pluspunten

snelle levering en correct verpakt

Pluspunten

Snelle levering, die je ook nog eens kunt volgen. Leuk om te weten wanneer het bij iemand is afgeleverd, als het schilderij een cadeau is. Goedkoop en erg mooie schilderijen. Ik heb er een tijdje terug zelf één bij u gekocht, en daar heb ik geen moment spijt van.

Ik kreeg een heel kort mailtje terug laatst, dat vond ik een beetje gek.

Pluspunten

Hele afhandeling van de aankoop, precies conform op de site werd vermeld. Schitterend verpakt en dus een razend snelle levering, SUPER******

Kan niets bedenken.

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.