Pluspunten

Grote keuze. Correcte levering.

Pluspunten

Overzichtelijke site en snelle levering

Pluspunten

goede service en werd zeer vriendelijk te woord gestaan

kan niets bedenken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De bestelling is netjes bezorgd

kan op dit moment niet zo gauw iets bedenken

Pluspunten

- Geleverd wat besteld werd - overzichtelijke website

Ik had schilderij besteld en via overschrijving betaald. Nadien kreeg ik geen feedback meer over wanneer het juist ging toekomen. Een soort van opvolgsysteem zoals: aanvraag werd ingepakt, levering is onderweg,.......

Pluspunten

Snelle en goede levering!

Pluspunten

Bestellen was makkelijk en de levering was netjes verzorgd en op de doorgegeven dag

Pluspunten

Super, snelle levering.

Pluspunten

Was goed verpakt en een nette aflevering

Pluspunten

Nette levering, schilderij precies wat ik verwacht had. Service geweldig: er was iets mis gegaan met de kortingscode invullen, waardoor ik het volledige bedrag had betaald. Na een mailtje met de vraag of dit recht gezet kon worden, werd na een paar dagen €30,00 terug gestort. Geweldig!

Niets.

Pluspunten

Zeer correcte communicatie. Snelle levering.

Pluspunten

nette levering.

Pluspunten

Bestelling en levering prima gegaan. Ook afhandeling van retour prima gegaan. Betrouwbaar bedrijf.

Geen.

Pluspunten

Mooie aanbieding en snelle levering.

Pluspunten

Snel

Pluspunten

Goede website, heldere voorwaarden, leuk materiaal, goed geprijsd. Snelle levering.

Verpakking behoorlijk beschadigd. Echt gaten in het karton. Gelukkig de inhoud onbeschadigd. Misschien toch iets steviger verpakkingsmateriaal gebruiken

Pluspunten

mooie schilderijen,geweldige aanbieding,snel bezorgd,werd door de shop ook goed op de hoogte gehouden. Al mijn tweede positieve ervaring met deze webshop- heel tevreden!

geen

Pluspunten

Werd snel en goed ingepakt geleverd. Blij met het vogeltjes schilderij, mooie kleuren.

Pluspunten

snelle levering, netjes gen goed verpakt

de kartonnen bescherm hoekjes op het schilderij, zou van een zachter materiaal moeten zijn, bij het afhalen hiervan is het doek beschadigd, er jammer

Pluspunten

Ruime keus.Snelle levering !scherpe prijs !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

RinyTummers 8

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.