Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt. Ziet er precies zo uit als op de site.

Pluspunten

Zeer correcte behandeling. Goede verpakking. Niks mis mee. Zelf vind ik het een goede keuze. Kijk er met genoegen naar.

Zou het niet weten

Pluspunten

Alles volgens afspraak geleverd, binnen 24 uur. Schilderijen zijn prachtig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Top Service

Jammer dat je de vervoerder niet kan volgen,en daarom de gehele dag thuis moet blijven

Pluspunten

Snelle en correcte levering!

Pluspunten

Snelle levering. Prachtige schilderijen. Goede prijs. Super.

Kan niet beter.

Pluspunten

goede kwaliteit, snelle levering en duidelijke site

Pluspunten

Correct.

Pluspunten

Ziet er in het echt net zo goed uit als op de site, netjes ingepakt en bezorging op tijd en goed.

Pluspunten

goed en zorgvuldig ingepakt, snelle levering en verloopt zonder problemen, schilderij ziet eruit zoals ik had verwacht, goede prijs kwaliteit! Ga vaker hier iets kopen.

Pluspunten

Gemakkelijk bestellen, levering zoals beloofd op de website. Kwaliteit van het schilderij is zeker OK!

Op één of andere manier miste ik nog een berichtje/bevestiging van de bestelling. Maar dat ligt misschien aan mij, na een slechte ervaring met een andere schilderijensite.

Pluspunten

snelle levering keurig verpakt. We zijn ook bij het bedrijf zelf geweest en het was totaal geen probleem dat wij eerst even wilde kijken en thuis nog eens de maat opnamen omdat wij dit niet precies wisten de verkoopster was zeer vriendelijk

Pluspunten

Meerdere schilderijen ontvangen, je krijgt wat ze beloven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle correcte levering

Pluspunten

Snel binnen. Prima verpakt en netjes thuis gebracht. Top

Zou het niet weten.

Pluspunten

Op de site staat dat je o.a met paypal kan betalen , echter zodra je gaat betalen komt deze optie niet naar voren. Zorg dat het wel mogelijk wordt of verwijder het van de site.

Pluspunten

Driemaal een schilderij gekocht en daarbij enkel goede bevindingen ondervonden. Snelle levering en zorgvuldig verpakt.

Ik zie geen verbeterpunten door dit bedrijf, alles is correct behandeld.

Pluspunten

een hele vlotte levering,prima en met veel zorg verpakt . binnen twee dagen al thuis . een dikke pluim verdiend.

ga vooral zo door !!!!

Pluspunten

Mooie schilderijen, snelle levering.

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.