Pluspunten

Bestelling is snel en correct afgeleverd

Pluspunten

Goede weshop en zeer snelle levering.produkten goed verpakt.Groot en leuk assortiment.

MOMENTEEL GEEN.

Pluspunten

goede kwaliteit olieverfschilderijen perfect en snel afgeleverd het geld meer dan waard; goede kwaliteit voor weinig geld

nee

Pluspunten

Geweldige schilderijen. Veel keuze en een snelle levering

Pluspunten

snelle en accurate levering van goed product, dat aan verwachting voldoet

Pluspunten

Heel goed verpakt. Mooi op tijd bezorgd. Super 10 punten !!!

Pluspunten

Snelle en goede service

Pluspunten

bestelling was in orde

Pluspunten

Gemakkelijke site, ruime keuze, gemakkelijke manier van betalen, snelle levering! Top!

Pluspunten

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding Mooie aanbiedingen Duidelijke site

Pluspunten

Snelle levering en goede service

Zelf ben ik geen fan van ups. Maar dit is mijn mening

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service

de informatie ophef door mij gekochte schilderij klopt niet. het bleek geen geschilderd werk te zijn maar een afdruk op linnen van een schilderij. Dit stond niet vermeld bij de specificaties.

Pluspunten

Goede webside met duidelijke afbeeldingen

Pluspunten

Keurig verpakt, en volgens afspraak op tijd geleverd.

Pluspunten

Zeer uitgebreide collectie, in diverse uiteenlopende stijlen. Inmiddels heb ik hier al drie schilderijen gekocht. Niet elk schilderij is even makkelijk op te hangen, maar door het extra toegevoegde haakje hangt het kunstwerk alsnog in een handomdraai aan de muur.

Jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn, dat was voor mij steeds een reden om mijn aankoop uit te stellen. Foto van 1 van de schilderijen die ik heb gekocht bleek ondersteboven op de website te staan. Dit bleek toen ik zag dat er een tekst in was verwerkt. Dit was op de website niet te zien. De tekst leek in het begin erg deprimerend (Cry. Just like you did before), totdat ik het herkende als een lied van The Carpenters. Dit veranderde de context en daardoor vond ik het juist weer een mooi schilderij worden. Was alleen wel handig geweest als het op de website had gestaan. Er zat aan de achterkant van het doek ook nog een soort vetvlek, maar dat ziet verder niemand. En door de hoge korting op Black Friday kan ik me er ook niet aan storen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

netjes en correct produkt geleverd

Pluspunten

Snelle levering,ziet er uit zoals verwacht.vriendelijke persoon bij levering .

Doe zo verder

Pluspunten

voldoet volkomen aan de verwachtingen. Inclusief ophangmateriaal.

Pluspunten

Snelle levering. Schilderij is prachtig

Pluspunten

Behulpzaam, vriendelijk

Aflevertijd in blokken, nu hele dag bij huis omdat niet duidelijk is wanneer ongeveer het pakket wordt afgeleverd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Veel keus

Beter afwerken, als je het terug stuurt kost dit weer verzendkosten, en dat is bijna de prijs van mijn bestelling en het ophangsysteem erg minimaal bij andere bedrijven is dit beter geregeld.

Pluspunten

Goede website, redelijk veel keus, niet te duur, snelle levering.

Nvt

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.