Pluspunten

Echt een goede ervaring. Bestellen, bezorgen en aan de muur hangen. Het schilderij is precies zoals op de site. Top!

Wat mij betreft niet, hoor.

Pluspunten

Snelle afhandeling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correcte aflevering

bij bevestiging zou men wel een verwachte afleverdatum mogen noteren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot assortiment, snelle levering, mooie schilderijen

N.v.t.

Pluspunten

Goede service komt na wat ze aangeven op de site

Bezorging via ups alleen een dag waarop. Geleverd werd op dag, geen tijdsperiode, zou wel fijn zIjn als er bv. een tijdsperiode van maximaal 4 uur opgegeven zou worden

Pluspunten

Prima verzorgde zending.

Pluspunten

Super snelle reactie op e.mail vragen Zeer snelle service op adres

Pluspunten

Correcte en snelle levering Voldeed perfect aan mijn verwachting

Pluspunten

Snelle levering en mooie en uitgebreide collectie aan schilderijen!

Ik kan geen verbeterpunten bedenken.

Pluspunten

Prima geregeld, bestelling op tijd binnengekomen en keurig verpakt

Pluspunten

Mijn bestelling was goed ingepakt. Duidelijke en correcte communicatie n.a.v. mijn vraag.

Betere opvolgservice om je pakket te traceren, maar ik neem aan dat dit een derde partij is die deze service op zich neemt.

Pluspunten

snel en keurig ingepakt zodat het zonder beschadiging overkomt

Ophang haken de klant hier een keuze in laten maken. Heb nu zelf twee gaten moeten maken om de haken van een railsysteem goed vast te zetten. wat er bij geleverd was is onvoldoende voor 150cm breed (buigt in het midden door)

Pluspunten

Snelle bezorging en na een beschadigd schilderij de volgende dag weer een nieuwe gekregen, kortom topbedrijf.

Pluspunten

ik ben zeer tevreden met de af handeling en de bezorging.

weet zo gauw niets

Pluspunten

goede, realistische foto (iig van ons schilderij). Hij is prachtig. Snelle en correcte levering

Pluspunten

Goede service en snelle levering.

De kortingsvoucher die ik had bleek verlopen, er stond echter geen datum op. Ik kwam er bij contact opnemen met de de organisatie achter dat de kortingscode niet meer geldig was.

Pluspunten

Betrouwbaar, duidelijk en goede snelle service. Kwaliteit van de schilderijen is waanzinnig.

Ga zo door! Super kwaliteit en betrouwbaar. Alles is duidelijk beschreven en service is top! Plus de variatie van schilderijen en waanzinnige kwaliteit ervan!

Pluspunten

Keurig ingepakt Schilderijen zien er mooi uit.

Pluspunten

Goede kwaliteit. Goede service, snel in huis. Tweede keer dat ik een schilderij op schilderijen schop heb gekocht en ben dit vaker van plan.

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.