Pluspunten

Schilderijen voldoen ruimschoots aan de verwachtingen.

Kan deze zo niet bedenken.

Pluspunten

Gemakkelijk en snel in huis. Vriendelijk personeel en goed advies in de shop in Geldrop zelf.

De shop bezocht in Geldrop, alvorens we besloten tot aankoop. Schilderijen hadden wel wat beter gepresenteerd mogen worden. Maar is ook een momentopname van de eerste keer toen we daar waren!

Pluspunten

Pluspunten

klasse!! Schilderij was precies zoals het er op de foto uitzag; prima vlotte levering. Alles helemaal goed! ook een heel mooie en duidelijke website en ik koop beslist opnieuw bij jullie!

ik zou het niet weten................

Pluspunten

snelle opvolging en afhandeling van de bestelling

Pluspunten

Site is duidelijk levering keurig verzorgd

Pluspunten

Klantvriendelijk

Pluspunten

Mooie collectie heel betaalbaar goed verpakt verzonden

geen mailtje ontvangen als orderbevestiging

Pluspunten

die abwicklung war schnell und korrekt. ich habe bereits vorher dort gekauft und das atelier auch weiterempfohlen.werde sicher wieder bestellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service

verpakking product

Pluspunten

Overzichtelijk, snel van levering

Voor mij alleen maar dat ze op dinsdag niet open zijn, maar dat is voor iedereen verschillend. Ik had niet gezien dat het schilderij glitters heeft, misschien beter in de omschrijving?

Pluspunten

heel netjes ingepakt om beschadigingen te voorkomen netjes afgeleverd

Pluspunten

Snelle en correcte service . Vriendelijk en hulpvaardig in beantwoorden van vragen . Behulpzaam in het oplossen van problemen . Uitstekende en correcte dienst na verkoop .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging

Pluspunten

Schilderijen in goede staat. Precies hetzelfde als op de foto op de site.

Er stond op de site dat er een snelle levering was van binnen 2 a 3 dagen, maar het heeft bij mij een week geduurd voor het schilderij binnen was.

Pluspunten

Ben zeer tevreden over het gekochte schilderij van het schilderijenshop goede kwaliteit met hand geschilderd professioneel ingepakt en snelle bezorging

geen

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt

Pluspunten

Snelle levering, gord ingepakt, tip-top in orde

Pluspunten

Alles keurig geregeld

Niks

Pluspunten

Snellere levering, mooi en netjes schilderij

Voor de levering via UPS; de tijdsindicatie ' voor het einde van de dag' vond ik erg ruim. Moest de hele dag binnen blijven om de levering niet te missen.

Pluspunten

eerst telefoontje gepleegd over bepaald schilderij uitstekend te woord gestaan en toch besteld en volgende dag al in huis super schilderij was nog mooier als op foto

Pluspunten

Snelle levering en een fantastisch schilderij.

Pluspunten

zeer ruime keuze. snelle levering.

ik zou het net weten.

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.