Pluspunten

overzichtelijk, goed geprijsde schilderijen, goede levering, en ben blij met mijn aankoop. Mooi geschilderd.

geen

Pluspunten

Twee dagen geleden besteld,en nu al thuis.Geweldig,we zijn er erg blij mee.

Niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zulke leuke schilderijen ontvangen

N.n.t.

Pluspunten

Netjes afgehandeld.

Pluspunten

Snelle en goeie service

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle verzending mooi schilderij al kun je wel zien dat het chinese meuk is

slecht ingepakt er zitten 2 touwtjes op het schilderij gelijmd deze waren op 3 plekken losgeraakt ik heb ze er zelf weer netjes op gelijmd, maar toch dit goort niet zo

Pluspunten

Snelle en nette levering

Pluspunten

Veel verschillende soorten schilderijen te koop. Voor elk wat wils. Vandaag besteld meestal morgen al afgeleverd. Zeer snelle bezorging. Een schilderij werd beschadigd afgeleverd. Namen telefonisch kontakt op met bedrijf. Maakte foto's van beschadiging en kregen binnen no time een reaktie. Mochten kiezen tussen vervangend schilderij of geld terug. Kozen voor vervangend schikderij dat de vokgende dag al afgeleverd werd. zeer goede service!

Pluspunten

Zeer klant gericht, zeer directe communicatie

Nvt

Pluspunten

Snelle en eerlijke levering

Leveringsbevestiging sturen per mail

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel en keurig verpakt

minder geld rekenen voor de verzending

Pluspunten

Waar voor je geld en snelle verzending en verzorgd ingepakte schilderijen.

Pluspunten

Snelle en goede service

Beter letten op degelijke verpakking

Pluspunten

Snelle levering en mooie website

Pluspunten

Het schilderij is zoals weergegeven op de site. Zeer snelle levering; goede verpakking.

Geen enkele

Pluspunten

Zeer vlug geleverdtilburg

Pluspunten

Pluspunten

Alles klopt. Schilderij keurig verpakt. Netjes bezorgd. En ophangen een fluitje van een cent.

Pluspunten

Goede snellere levering en zeer tevreden over hetgeen wat aangeboden werd

Pluspunten

Voor het eerst een schilderij gekocht bij SchilderijenShop.com. Doordat het schilderij niet meer op voorraad was, wilt de medewerkster exact om welk schilderij het ging. Heeft aangegeven dat er een notitie wordt gemaakt zodra desbetreffende schilderij weer binnen was dat wij werden geïnformeerd. Dit is ook gebeurd, en het schilderij in perfecte staat mogen ontvangen. Complimenten voor de service.

Geen.

Pluspunten

HEEL GOED

HEB GEEN KLACHTEN

Pluspunten

Netjes en goed verpakt aangekomen

Het zou fijn zijn als je wist welk gedeelte van de dag het bezorgt wordt .nu heel de dag zitten wachten en werd het om 18.30 uur afgeleverd

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.