Pluspunten

Ik vind het een super mooi schilderij,en een snelle bezorging

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

mooie kwaliteit producten en zeer snelle levering

Pluspunten

Ze doen echt wat ze beloven. De schilderijen keurig verpakt en meegeleverde bevestigingsmiddelen zijn ook meer als voldoende. Eerste bestelling heb het gevoel dat we er nog wel vaker gaan bestellen.

Nee ga vooral zo door

Pluspunten

Levert snel en laat van te voren weten de datum wanneer het verzonden is met track/trace nr. Verpakking was goed

Ga zo door!

Pluspunten

Snelle afwikkeling !

Verpakking zat vastgeplakt aan schilderij. nu is het schilderij wel in plastic folie maar het is niet prettig uitpakken

Pluspunten

overzichtelijke website, goede afspraken die worden naaekomen. ik ben niet zo blij met DHL maar deze keer ging alles goed.

geen idee

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle en goede levering

De kleuren op de tablet zijn niet de kleuren van het werkelijke schilderij.

Pluspunten

Zeer tespreken

Pluspunten

Pluspunten

Goede telefonische informatie, snelle levering, schilderij goed verpakt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes op tijd geleverd. Mooi schilderij, kleuren zijn een tikje verschillend ten opzichte van het plaatje op de website.

De ophanginstructie kan wat beter. Nu is het maar uitzoeken hoe je het schilderij moet ophangen.

Pluspunten

super snelle levering duidelijke en snelle webshop

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed overzicht

Beter aan rij punten kon het moeilijk vinden paar keer gevraagd in het dorp maar helaas heb het wel gevonden uiteindelijk

Pluspunten

correcte handeling van de bestelling. snelle levering en het schilderij goed verpakt. ja, ben heel tevreden.

Pluspunten

Volgens afspraak op tijd geleverd

NVT

Pluspunten

Eenvoudige website. Bij telefonisch contact direct iemand aan de lijn die je verder helpt.

De verpakking van het geheel vonden wij tegenvallen. Omgevouwen karton was aan 1 kant open. Had wel wat meer bescherming verwacht in de hoeken. Schilderij zat verder goed verpakt in plastic. Maar geheel is goed en heel overgekomen.

Pluspunten

Veel keus. Snelle bezorging

Verpakking kan beter.

Pluspunten

Snelle en goede levering

Ophang ijzertje vooraf monteren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering in prima staat. Reeds 2 schilderijen gekocht. De 1ste was beter dan verwacht, helaas was van de 2de het kader volledig krom.

Pluspunten

Snelheid van levering

Bevestiging dat je bestelling aangekomen is.

Pluspunten

Schilderijen worden goed verpakt verzonden.

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.