Pluspunten

snelle en perfect verpakte levering, ook aanpassing bestelling was geen probleem

Pluspunten

Goot assortiment. Voor elk wat wils.

Pluspunten

Snelle en goede levering en service

Pluspunten

Snelle service Betaalbaar Goede website, overzichtelijk

Mail ter info dat de bestelling verzonden is.

Pluspunten

Uitgebreide keuze. Gebruikersvriendelijke webshop.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ben zeer tevreden over verpakking en snelle levering. Schilderij ziet er mooi uit. Kleuren kwamen overeen met afbeelding op site.

Geen wat mij betreft.

Pluspunten

Prettige website Goede bezorging

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correcte afhandeling binnen de gestelde termijn

Pluspunten

Bestelling is niet te volgen

Pluspunten

wel even tevoren laten weten wanneer levering geschiedt

Pluspunten

Nette en snelle levering, prima thuis afgeleverd. Weliswaar was de manier van inpakken naar mijn mening erg beperkt met alleen folie om het schilderij en twee lagen karton aan voor en achterkant vastgezet met tape. Het is nu goed gegaan maar je kan je voorstellen dat er op deze wijze schade kan ontstaan als er iets zwaars tijdens transport tegenaan valt. Wellicht een puntje van aandacht.

Een opmerking betreft het volgende. Op de site staat dat dit schilderij behandeld is met vernis. Hier heb ik twijfels over. Ik beschik over een schilderij van Jochem de Graaf waar over het gehele doek een zijdeachtige glans hangt van één tint wat ongetwijfeld veroorzaakt wordt door vernis. Dit aspect ontbreekt bij het bij u gekocht vierluik, hier is de basis verflaag op het doek dof en de olieverf heeft wel glans dus ik betwijfel of dit doek behandeld is. Daarnaast rook het doek heel sterk naar de olieverf en had ik het gevoel dat het nog redelijk zacht was en dus vrij recent gemaakt was. Volgens mij is dit niet het geval als het al wat ouder is en dus behandeld met vernis. Wellicht dat u hier nog wat duidelijkheid in kan scheppen via de mail. Dank daarvoor.

Pluspunten

snelle service

geen bevestiging van bestelling gekregen,

Pluspunten

In orde

Pluspunten

Super snelle bezorging Goede overzichtelijke website

Pluspunten

snelle levering. Stevig ingepakt. Mooi schilderij.

misschien ook goed om foto's te laten zien van de schilderijen van opzij genomen. Dan zie je beter hoe het relief is of hoe het glanst.

Pluspunten

Snelle levering. Het schilderij is in her echt nog mooier dan op de site.

Pluspunten

Prijs kwaliteit verhouding voor ons schilderij te hoog

Pluspunten

Snelle levering en geweldige service.

Pluspunten

Snelle en goede service. Ook retour verliep probleemloos.

Pluspunten

Veel en leuke keuze en goede bezorging.

Zou niet weten.

Pluspunten

Snelle levering. Goed verpakt

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.