Pluspunten

een snelle levering

Pluspunten

Ik ben heel blij met het schilderij,was goed ingepakt,en na 2 dagen werd het al bezorgd. Het was mijn eerste bestelling,maar zeker niet de laatste. Ik ben heel tevreden,super.

Pluspunten

zeer snelle verzorging en geode verpakking

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelheid

Graag een email als bestelling is aangeboden aan verzender

Pluspunten

mooie schilderijen in alle maten en prijzen. Snel geleverd.

Pluspunten

Snelle en accurate bezorging.

geen

Pluspunten

Netjes verpakt en snelle levering . Leuk het kaartje bedankt voor je bestelling . Ik ben super blij met mijn Schilderijen .ze zijn in het echt nog mooier . We werden erg vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon .

Niet veel eingelijk . Ik miste nog wel een bevestiging van mijn aankoop in de mail .

Pluspunten

Snelle levering groot sortiment

Pluspunten

Snelle levering. Uitstekende verpakking. Voorkomt beschadigingen.

Pluspunten

snelle levering en goede verpakking.

Tracebility zodat je precies weet wanneer en ongeveer hoelaat product kan arriveren.

Pluspunten

Ruime keuze en snelle levering. Zorgvuldig verpakt en bezorgd.

Pluspunten

snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling.blijf zo doorgaan

geen

Pluspunten

Bedankt voor de snelle levering.

Pluspunten

Zeer goeden service. Denkt mee met de klant. Ben zeer positief over dit bebdrijf

Bij bezorgen op ander adres door pus deze dan een brief bij geadresseerde achter laten.

Pluspunten

Veel keuze Snelle levering Snelle respons

Ons schilderij week iets af van de afbeelding, maar dit is het bewijs dat dit handgeschilderd is. Nooit geen 2 dezelfde schilderijen. Tip: raamwerk zou iets steviger mogen. Het doek trekt het iets scheef.

Pluspunten

Snelle reactie na vraag stellen per e-mail. Daadwerkelijk zoals beloofd binnen 48 uur bezorgd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie en overzichtelijke site. snelle levering. Ruimel keuze.

blijft achteraf toch lastig om via internet een schilderij te kopen. Weet niet of ik dit schilderij opnieuw gekozen zou hebben. Denk dat ik geen schilderij meer via internet ga kopen. Dit heeft niks met jullie bedrijf op zich te maken maar is mijn eigen ervaring met het kopen via deze manier.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle versturing van de schilderijen en goed bereikbaar

zorgen dat je weet dat het verzonden wordt

Pluspunten

Zijn zeer tevreden. De kleuren kwamen precies overeen met de afbeelding op uw site.

Pluspunten

Goed telefonisch bereikbaar.

Een soort track. And trace programma zodat je er rekening mee kan houden wanner het product binnen komt, of de mogelijkheid om zelf te bepalen wanneer het wordt geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke keus uit diverse schilderijen voor schappelijke prijzen. Schilderij is ook datgene dat we ervan hebben verwacht, natuurlijk geen hoogdravende kunst, maar daadwerkelijk geschilderd en kwaliteit is ok. Verpakking is voldoende stevig zolang bezorger er niet al te wild mee omspringt . Wel voorzichtig openen daar karton meteen op doek ligt.

Minimaal een Verzendbevestiging en liefst ook een Indicatie van het aflevermoment!!! Dit kan echt niet meer voor een webshop anno 2016!! Daarbij werd dit al minimaal 6 maanden geleden toegezegd...? UPS komt ook slechts een keer, midden op de dag langs om te bezorgen - dus geen tweede poging en dag later... nu werken mijn vrouw en ik allebei, dus ook ik kon het pakket zelf dagen later op koopavond gaan ophalen bij de Primera. Kortom, keuze is ok maar verzenden kan echt veel beter.

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.