Pluspunten

snelle en correcte afhandeling van de bestelling goede en duidelijke website.

2 sterren: slechter dan verwacht

Als verbeterpunt zou ik willen aanraden om de verpakking te verbeteren , ik kreeg mijn schilderij in twee plaatjes karton en de zijkanten waren van plakband waardoor de zijkanten erg kwetsbaar zijn,bij Rob's grote tuin verbouwing ziet het er veel beter uit !!!!!!

Pluspunten

Goed overzicht i.v.m. uitzoeken schilderij. Snelle bezorging.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie schilderijen, goede webshop. snelle service.

het afplakken van de verpakking was waardeloos, de doos zat vastgeplakt met plakband die vastgeplakt zat aan het plastic van het schilderij. Daardoor kun je het na uitpakken, niet echt netjes meer cadeau geven, immers plastic van t schilderij is stuk, jammer.

Pluspunten

Snelle, en goed verpakte levering van 2 schilderijen. Zeer positief: de schilderijen wijken niet af van de afbeelding op de site.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Schilderijen beter inpakken. Aan de zijkanten was alleen plakband

Pluspunten

Goede snelle en nette verzending product.

Pluspunten

De schilderijen hebben wij op 17 december 2015 besteld en op 21 december werden ze, goed verpakt geleverd.

Het zou prettig zijn als u de klant laat weten wanneer de bestelling verstuurd kan worden.

Pluspunten

Eerst via de telefoon info gevraagd over het schilderij, werd keurig netjes te woord gestaan. Toen het schilderij besteld en ineens stond er een bezorger aan de deru met het schilderij.. (Had graag willen weten wanneer het gelever werd) maar dta is ook echt het enig wat ik op kan merken! Snelle levering en een super mooi afgewerkt schilderij!

Pluspunten

Bijzondere snelle levering: woensdagavond online besteld, vrijdagmiddag bezorgd. Doordat ik op de website goed kon inzoomen, zag ik wat ik heb gekregen. Prima verpakt, makkelijk te openen.

3 stars: fine, a reasonable experience

Positive

Quality of the paintings, fast delivery, different options

Suggestions

High cost

Pluspunten

groot assortiment, snelle levering. Ook fijn dat het schilderij meteen aan de muur kan hangen, met bijgeleverde bevestigingsdelen.

Pluspunten

Dat mijn klacht perfect is opgelost.

Pluspunten

Service en Verzendingstijd

Pluspunten

Goed geregeld

Pluspunten

Prima service, snelle levering. Goed tevreden met schilderij.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Betere producten. Mijn schilderij vond ik absoluut het geld niet waard.

Pluspunten

Komt haar beloftes gewoon na! Zo hoort het!

N.v.t.

Pluspunten

Prima afgeleverd, natuurlijk iets later met kersttijden. Maar de prijzen en uitleg online zijn duidelijk heel fijn

Eigenlijk geen

Pluspunten

Snelle levering in goede verpakking. Veel keuze.

Het verzonden pakket volgen met track and trace zou makkelijk zijn.

Pluspunten

Heldere website, snelle levering, prima service

Pluspunten

grote collectie en snelle levering

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.