Pluspunten

Veel aanbod. Snelle levering. Goede service.

Ga zo Door !!

Pluspunten

Klant vriendelijk en behulpzaam bij de keuze die de klant maakt

Pluspunten

Leveren mooie schilderijen. Goed verpakt.

Pluspunten

Op op tijd geleverd. Goep verpakt.

Kon het pakket moeilijk open maken vanwege de vele lagen tape. Misschien is een kan er een hulplijntje aan gebracht worden om het pakket zonder problemen te openen. Zoiets als bij een pak beschuit.

Pluspunten

gewoon goed,zoals het hoort

geen

Pluspunten

prima en snel...

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

ich war sowohl mit der abwicklung als auch mit der gelieferten ware sehr zufrieden. ich werde sicher wieder bei ihnen kaufen.

Verbesserungspunkte

machen sie weiter so.

Pluspunten

goed verpakt en een snelle levering schilderijen zijn mooi

Pluspunten

Snelle levering. Correcte afhandeling.

Pluspunten

Snelle levering, Geld direct retour, keurige service! Duidelijke werkwijze.

De afbeelden van het bestelde schilderij kwam niet geheel overeen met de werkelijkheid. We kregen de foto niet echt vergroot. Hierdoor hebben we niet gezien dat er veel goud in het schilderij zat, wat weer niet past in ons interieur. Een tip is dan ook om een detail/ gedeelte te vergroten.

Pluspunten

Van bestelling tot levering was alles prima geregeld.

Pluspunten

Goede snelle service goed verpakt

Missen orderbevestiging per mail en beschrijving bijgeleverd ophangsysteempje

Pluspunten

Houden zich aan de afgesproken levertijd. Geven direct antwoord op je vragen (ook via e-mail)

Zou fijn zijn als er aangegeven werd wanneer de bestelling op transport is gezet en wanneer je het geleverd krijgt.

Pluspunten

Goed verpakt en binnen een dag thuisbezord..

Pluspunten

Alles correct en vlot verlopen! Zo hoort het! Top.

Had gekozen voor voorafbetaling. Daarna zou het schilderij opgestuurd worden zodra de firma mijn betaling ontving. Dit is ook heel snel gebeurd. Had alleen graag bevestiging ontvangen dat het schilderij onderweg is zodat ik een idee had welke dag ik het effectief mocht verwachten. Maar alles is wel heel goed en vlot gegaan en ben enorm tevreden van jullie bedrijf en het gekochte product!

Pluspunten

Houdt zich aan de afspraak en wat je op de site ziet, krijg je ook. Ik bedoel dan de kleuren verwerkt in het schilderij. Een vlotte levering.

Ga zo door.

Pluspunten

Snelle reactie op mail. Schilderij was goed ingepakt.

Zo door blijven gaan.

Pluspunten

Snelle levering,artikel was goed ingepakt,en het bestelde schilderij was nog mooier dan op de afbeelding op de website. Kortom...wij zijn erg tevreden!!!!

Pluspunten

vlotte levering, aardige mensen aan de telefoon

Pluspunten

Mooie schilderijen in verschillende prijsklasse. Fijn dat je ook per categorie kan zoeken. Goede beschrijving van het materiaal en de maat van het schilderij en compleet geleverd met ophangsysteem. De levering is ook snel. Had ze binnen 2 dagen in huis. Echt een aanrader als je een mooi schilderij zoekt

De verpakking zou wel beter kunnen voor €10,00 en een berichtje wanneer ze zijn verzonden en wanneer je de zending kan verwachten zou wel prettig zijn

Pluspunten

kleuren komen overeen met site. netjes verpakt goede service.

Pluspunten

snelle levering, duidelijke website

svp door pakketdienst bericht over leverdag/dagdeel door laten geven, dan kun je zorgen dat er iemand thuis is. Anders moet je alsnog weer ergens heen om het zelf op te halen.

Pluspunten

Goede overzichtelijke site. Snelle levering.

Een verzendbevestiging sturen als het pakket verzonden is met een track en trace code zodat mensen zien wanneer schilderij komt.

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.