Pluspunten

snelle levering en perfect ingepakt

Pluspunten

schilderij besteld van 70x140cm. goed verpakt, kleuren komen overeen net als de foto op de site. Binnen 24 uur geleverd. Echt top.

geen

Pluspunten

Keurig bezorgd en goed verpakt. Geen aanmerkingen

Pluspunten

de schilderijen mogen beter verpakt worden

Pluspunten

Snelle levering en ook snelle en correcte afhandeling naar retourzending.

Pluspunten

Snel!

Pluspunten

Supersnel allemaal! Geweldig :) al maanden op zoek naar een schilderij maat 70×70 en jullie hebben alle maten echt top!

Pluspunten

op tijd geleverd keurig verpakt

handig om te weten wanneer de levering is

Pluspunten

Schilderijen besteld , 2 dagen later al in huis. Goed verpakt om te beschermen. Staat super. Bedankt

Pluspunten

Wat voor verf er gebruikt is kan vermeld worden op de website

Pluspunten

Retegaaf schilderij van El van Leersum. Snelle verzending en ontvangst.

De naaktschilderijen zijn sexy maar missen soms wat oempf of wat curves. En als dat het niet is dan mag de omgeving van de figurant iets gedetailleerder. Ik had bijna schilderij fm44 gekocht maar ik denk dat ik de schilderij zelf iets zou aanpassen bijvoorbeeld en uitkijk over de steeg of een stad. Zeer mooi schilderij. De kunstenaar nog effe iets meer uitdagen en dan kan die prijs ook omhoog. Ik zou dit schilderij zeker kado willen doen.

Pluspunten

Snelle accurate bezorging

Het is de eerste keer dat ik wat bestel zal het de volgende keer weer doen

Pluspunten

Ik heb geen verbeterpunten is goed zo

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering volgens afspraak

Afgeleverd schilderij is verre van gelijk aan de op uw site getoond voorbeeld, kleuren zijn aanzienlijk minder, heel jammer

Pluspunten

Hele leuke/mooie producten tegen scherpe prijzen, goede website, overzichtelijk en Makkelijk te bestellen, kortom top

Jammer is alleen dat je geen mailtje krijgt dat de producten zijn opgestuurd zodat de vervoerder plotseling voor je neus staat of een dichte deur.

Pluspunten

Pluspunten

Tijdens een dagje shoppen in Eindhoven toch maar even de stadsbus genomen om de twee schilderijen die we op de website hadden gezien in levende lijve te bekijken. Te woord gestaan door een supervriendelijke dame die geen enkele moeite teveel was. Omdat ik op woensdag altijd mijn vaste vrije dag heb en ik onze buren niet wilde lastigvallen met het in ontvangst nemen van twee grote pakketten bij onze afwezigheid, raadde deze dame mij aan om dan in het weekend te bestellen via de website. Dit klopte als een bus en op woensdagmiddag rond 12.00 uur werd onze bestelling afgeleverd. Zeer zorgvuldig ingepakt en de schilderijen hebben onze woonkamer echt een boost gegeven. Chapeau schilderijenshop.com!

Pluspunten

Vlotte/directe afhandeling. Het was eerder binnen dan dat ik gedacht had.

Pluspunten

Goed telefonisch bereikbaar. Problemen met de bestellng worden goed opgelost. Goede service Snelle levering.

Aankondigen door middel van een mail o.i.d. op welke dag het product geleverd wordt, zodat je daar rekening mee kan houden.

Pluspunten

Alles zeer vlot verlopen en zeer vriendelijk in de winkel in Eindhoven, waarvoor dank. Jef

Pluspunten

Snel en accuraat leveren. Prettige begeleiding per telefoon.

Geen aanbevelingen.

Pluspunten

Toegankelijke website, snelle levering

Klant op de hoogte houden van het orderproces. Nu werd ik "overvallen" door de levering terwijl ik me eigenlijk afvroeg binnen welke termijn de levering plaats zou vinden.

Pluspunten

snelle en correcte levering Pakket werd door leverancier bij aflevering gecontroleerd op eventuele schade.

Pluspunten

Mooie producten

After pay

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.