Pluspunten

snelle levering, snelle en correcte reactie op onze vraag n.a.v. de levering.

Pluspunten

Goede service en snelle levering!

Pluspunten

snelle levering , deugdelijke verpakking, duidelijke nota

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke site Snelle bezorgservice

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooi product

Mail sturen ter bevestiging van bestelling. Geen facture. Niet weten waneer bestelling wordt geleverd

Pluspunten

Snelle levering en degelijke verpakking.

Pluspunten

Mooie schilderijen voor zeer betaalbare prijzen

Verpakken schilderij bij bezorging, geen tape over schilderij plakken

Pluspunten

Ons schiderij is keurig afgeleverd.

Heb ik niet.

Pluspunten

Schilderij was perfect ingepakt en een zeer snelle verzending. Ben erg tevreden en blkij met het schilderij.

Pluspunten

Zeer goede service. Erg vriendelijk personeel. Niet tevreden geld terug garantie.

Kan er weinig bedenken ...

Pluspunten

Goede website Snelle service

Pluspunten

goedkoop betrokkenheid laagdrempelig klant is koning

Bij bestelling en bezorging aangeven of het pakket bij afwezigheid bij de buren achtergelaten kan worden en dit doorgeven aan de koerier.

Pluspunten

Snelle levering goede prijzen

Pluspunten

Hele mooie schilderijen super snel geleverd wij zijn heel blij met de keuze van de dikke dames

Pluspunten

Ik ben heel positief over dit bedrijf.Alles via een eigen site bestellen,en niet te lang wachten op je bestelling. Super. Nu alleen nog ophangen aan de muren.

Ik hoef bij dit bedrijf niets te verbeteren. Het is super.

Pluspunten

Snelle levering,goed verpakt,betaalbaar.Service top.

Pluspunten

Snelle en goede levering.

Pluspunten

Super snelle bezorging ! De volgende dag al in huis.

Pluspunten

Niets dan lof ........ Heel mooi schilderij, vierluik besteld. Goed contact via mail en telefoon. Schilderij toegekomen op de gewenste dag en heel goed verpakt. Het schilderij is echt heel mooi het heeft hier al het beste plaatsje in ons huis. Bedankt voor de goede service en het vertrouwen

Pluspunten

Prachtig schilderij en binnen drie dagen in huis helemaal super dus!! Ben er erg blij mee en echt een pracht stuk aan de muur

De levering door UPS vind ik een ramp. Geen track en tracé en moest uiteindelijk het schilderij ophalen in een buurtwinkel. Paste net in mn auto. Lees hier bij reacties dat dit een punt van aandacht is. Voor mij een reden om nog even te wachten met een bestelling van een ander mooi schilderij.

Pluspunten

Netjes afgeleverd volgens afspraak hiervoor onze dank

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt product, zeker een aanrader voor een ieder die een mooi schilderij zoekt.

Pluspunten

netjes verpakt en voor de rest ben ik erg tevreden

geen

Pluspunten

Snelle en accurate levering. Goed en stevig verpakt.

Geen.

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.