Pluspunten

leuke site met voor iedereen wat wils,voor alle beurzen . vandaag besteld en als de pakketdienst meewerkt vaak al de andere dag in huis.

2 sterren: slechter dan verwacht

Beter inpakken en gebruiksaanwijzing bijsluiten bij het schilderij Hoe de houtjes te bevestigen.

Pluspunten

bestelling/levering duurde niet lang

losse schroefjes bij de schilderijen. Heb hierover telefonisch contact gehad.

Pluspunten

Snel geleverd, prima verpakt.

Pluspunten

Uitgebreide keuze, betaalbaar en snelle levering. Goed verpakt en ophangbeugel bijgeleverd.

Pluspunten

Schitterende schilderijen heel veel keus ,netjes verpakt ik ben super blij met mijn mooie schilderij!

Even een mail sturen als het schilderij is verzonden dan weet de klant wanneer het ongeveer bezorgt gaat worden.

Pluspunten

Groot assortiment

Pluspunten

Mooie schilderijen Goed verpakt Korte leveringsduur

UPC vervoer vragen of ze de schilderijen op de plek binnen kunnen zetten Ik met reuma had hier veel moeite mee

Pluspunten

supersnel... perfect

even een bevestigingsmailtje, dat zou fijn geweest zijn. nu had ik zoiets van:" is het allemaal wel door gekomen?"

Pluspunten

goede service netjes verpakt leuke website met goede foto's

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

nette en snelle levering

het schilderij was kapot, een hoekje af, of met inpakken of met het vervoeren gebeurd!! jammer

Pluspunten

Mooie schilderijen voor een goede prijs, snelle levering.

Pluspunten

heel mooi schilderij en snel geleverd, ik ben er erg blij mee

Pluspunten

snelle levering, prima kwaliteit. we zijn heel blij met onze aankoop.

Verpakking kan iets robuuster aangezien de vervoerder niet al te zorgvuldig was bij het naar binnen 'gooien' van het pakket. we waren blij dat de hoek waarop het terecht kwam nog heel was.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed per email bereikbaar, snelle reactie en snelle levering schilderij was goed verpakt.

Jammer dat niet van tevoren aangegeven kon worden welk dagdeel het schilderij bij mij afgeleverd zou worden.

Pluspunten

Goed overzicht op de site schilderij was binnen 48 uur en goed verpakt wij zijn zeer tevreden.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De schilderijen zijn prachtig en waren snel geleverd.

De schilderijen waren slecht verpakt....met een beetje pech was het schilderij al kapot voordat het was uitgepakt. Ook het bevestigingsmateriaal was niet geweldig. Verder zou het handig zijn geweest als de bezorgdag spontaan zou worden meegedeeld. Nu kreeg ik het bericht, omdat ik een mailtje had gestuurd.

Pluspunten

Snelle levering Goede kwaliteit Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

Snel en correct afgeleverd

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt en n prachtig canvas schilderij voor n mooie prijs.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed bereikbaar, zelfs op vrije dag. Vriendelijk, doen wat ze zeggen.

Lastig dat je niet het tijdstip van levering weet.

Pluspunten

snelle levering, goed verpakt en redelijke prijs

geen

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.